28/9/13

Κυριάρχησαν οι κορασίδες μας στο τοπικό ντέρμπυ!





Μεγάλη νίκη σημείωσε η ομάδα των κορασίδων μας στο τοπικό ντέρμπι με τους Αχαρνής.
Η ομάδα μας κυριάρχησε από τα πρώτα λεπτά στο παρκέ, αφήνοντας στους φιλοξενούμενους, μικρά περιθώρια αντίδρασης. Το σκορ κυμαίνονταν κατά την διάρκεια του αγώνα σταθερά πάνω από 10 πόντους, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο με συνεχείς αιφνιδιασμούς η διαφορά έφτασε στο +22.


Παρόλο  ότι η βασική μας ψηλή Μαρία Σαράντου φορτώθηκε μόλις στο 8ο λεπτό  με 3 φάουλ και ότι  για 25 λεπτά η αντίπαλη ομάδα προσπάθησε να μας σταματήσει με κλειστή άμυνα ζώνης, η ομάδα μας βρήκε τις λύσεις σε επίθεση και άμυνα και έφτασε  στο θετικό αποτέλεσμα.

Στον αγώνα συμμετείχαν φυσικά και οι 12 αθλήτριες  που δηλώθηκαν και έδωσαν όλες τον καλύτερο τους εαυτό.
Ζεστή ήταν και η ατμόσφαιρα στις εξέδρες, με γονείς και αθλητές να παρακολουθούν και να ενθαρρύνουν τις προσπάθειες των αθλητριών μας. Όλοι βέβαια συμμετείχαν στα πανηγύρια στο τέλος του αγώνα.
Ένα γεγονός που αποδεικνύει ότι η ομάδα μας είναι  πάνω από όλα μια μεγάλη οικογένεια, που είναι διπλά στα παιδιά και όλοι μαζί χτίζουμε κάτι  πραγματικά μοναδικό.


Τους πόντους πέτυχαν:

(coach Καλαϊτζάκη): ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ 16, ΤΡΟΥΜΠΟΥΚΗ 4, ΣΙΜΙΤΖΗ 6, ΑΝΤΩΝΙΟΥ 4, ΓΑΚΗ 8, ΣΑΡΑΝΤΟΥ 7(1), ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕ., ΚΟΡΩΝΙΔΗ Μ, ΚΟΡΩΝΙΔΗ Χ., ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΙ., ΠΑΠΑΔΑΚΗ