13/11/13

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Οι 4 τελευταίοι αγώνες μας


 

Οι κορασίδες μας συνεχίζουν την παρουσία τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ με την εικόνα τους να βελτιώνεται σταδιακά. Τα κορίτσια της Ελένης Καλαϊτζάκη αποκτούν πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια. Μάλιστα ο μέχρι τώρα απολογισμός των 2 νικών και 4 ηττών κρίνεται απόλυτα θετικός, αν και τα περιθώρια βελτίωσης της ομάδας είναι τεράστια!

Παρακάτω ακολουθεί αναλυτικά η εικόνα της ομάδας ανα παιχνίδι:

  
ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ: 68-28



Μεγάλη νίκη σημείωσε η ομάδα των κορασίδων έναντι του συντοπίτη  Αχιλλέα Αχαρνών με σκορ 68-28 .Σε αυτό το παιχνίδι δόθηκε η ευκαιρία ακόμα και στις πολύ μικρότερες αθλήτριες να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής ,ενώ στα πλαίσια του fair play ,στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν αγωνίστηκε καμιά από τις μεγαλύτερες αθλήτριες μας.

ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ 18, ΣΑΡΑΝΤΟΥ 16, ΓΑΚΗ24, ΣΙΜΙΤΖΙ 4,ΑΝΤΩΝΙΟΥ 4,ΤΡΟΥΜΠΟΥΚΗ 2, ΦΟΥΝΤΟΥΚΊΔΟΥ Μ.,ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ Α.,ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΙΚΗ.,ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΙΑ ,ΚΟΡΩΝΙΔΗ Χ.,ΚΟΡΩΝΙΔΗ Μ.,ΠΑΠΑΔΑΚΗ ,ΑΝΔΡΗ.





Στα προηγούμενα παιχνίδια οι αθλήτριες δεν κατάφεραν καποιο θετικό αποτέλεσμα ,αν και θα μπορούσαμε να εχουν επιτύχει 2 ακόμα νίκες. Αναλυτικά:



Ν.ΙΩΝΙΑ- ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ:47-27
Παλεψαν ,αλλα δεν τα κατάφεραν οι κορασίδες μας σε αυτό το παιχνίδι,ενώ η διαφορά είναι πλασματική καθώς επετεύχθη στο τέλος.

Η ομάδα της Ν.Ιωνίας  κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ξεφευγε με 10 πόντους  ,ξαναπλησιάζαμε ,αλλα τελικά η κούραση και τα φάουλ των βασικών παικτριών μας, δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε την ολική ανατροπή.

Το πολύ καλό πλειμέικερ της αντίπαλης ομάδας(σκόραρε κοντά στους 30 πόντους) δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης.

Παρ’όλα αυτά στην έδρα μας μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα στο 2ο γύρο.

ΑΝΤΩΝΙΟΥ 2, ΤΡΟΥΜΠΟΥΚΗ 3 ,ΓΑΚΗ 8 ,ΣΙΜΙΤΖΗ 6, ΣΑΡΑΝΤΟΥ 6, ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ 20 ,ΦΟΥΝΤΟΥΚΊΔΟΥ Μ..,ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΙΚΗ. ,ΚΟΡΩΝΙΔΗ Χ.,ΚΟΡΩΝΙΔΗ Μ.,ΠΑΠΑΔΑΚΗ ,ΑΝΔΡΗ.

  





ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΙΩΝΙΚΟΣ Φ.:30-41

Δυστυχώς χάσαμε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει εύκολα.Η μεγάλη αστοχία σε layup σχεδόν εξ επαφής,μας  στέρησε μια νίκη την οποία την αξίζαμε.Μπήκαμε στο παιχνίδι πολύ νωχελικά ,υποτιμώντας τον αντίπαλο και το πληρώσαμε.Παρ’όλα αυτά όλες οι παίκτριες μας προσπάθησαν πάρα πολύ .


ΣΑΡΑΝΤΟΥ 2 ,ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ 18 ,ΓΑΚΗ 6, ΣΙΜΙΤΖΗ 6 , ΦΟΥΝΤΟΥΚΊΔΟΥ Μ.,ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΙΚΗ. ,ΚΟΡΩΝΙΔΗ Χ.,ΚΟΡΩΝΙΔΗ Μ.,ΠΑΠΑΔΑΚΗ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ , ΤΡΟΥΜΠΟΥΚΗ.




ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ:45-40

Ένα παιχνίδι που κράτησε πάνω από μια ώρα και 45 λεπτά ,βρήκε πρωταγωνιστή μάλλον τον διαιτητή  ,παρά τις παίκτριες των 2 ομάδων. Σε γενικές γραμμές παίχτηκε ένα κακώς ποιοτικά παιχνίδι ,με πολλές άστοχες προσπάθειες και από τις 2 ομάδες και πολλά λάθη.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο 1 δεκαπεντάλεπτο οι  βασικές μας παίκτριες είχαν σχεδόν  όλες από 3 φάουλ,  στο 3ο πια δεκάλεπτο 4, ενώ καμία φυσικά δεν τερμάτισε τον αγώνα.

Παίκτριες και από τις 2 ομάδες έβγαιναν έξω  αλλαγή ,σχεδόν κλαίγοντας ,μην μπορώντας να συνειδητοποιήσουν το παραλήρημα των φάουλ που σφυρίζονταν ,σε καθαρές φάσεις .

Μας στέρησαν δυστυχώς μια άξια νίκη ,την οποία βέβαια θα μπορούσαμε να επιτύχουμε αν είχαμε βάλει πολλά εύκολα σουτ.

Δεν πειράζει αυτή η ήττα μας έκανε σίγουρα πολύ δυνατούς για την συνέχεια.


ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ 24 ,ΣΙΜΙΤΖΗ 6 ,ΓΑΚΗ 14, ΣΑΡΑΝΤΟΥ 10, ΦΟΥΝΤΟΥΚΊΔΟΥ Μ.,ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ Α.,ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΙΚΗ. ,ΑΝΔΡΗ, ΠΑΠΑΔΑΚΗ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ , ΤΡΟΥΜΠΟΥΚΗ.