13/2/14

Με στόχους και όραμα!





Η κοπή της πίτας μας το περασμένο Σάββατο στο ''Χολίδειο'' ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί και να επιβεβαιώσουμε την δυναμική του συλλόγου μας.
Ο ΓΣ Άρτεμις Αχαρνών, πιστός στις αρχές και το όραμά του, συνεχίζει τη προσπάθεια για την ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού στο Μενίδι.

Η μέρα ξεκίνησε με αγώνες επίδειξης των τμημάτων υποδομής, ενώ στη συνέχεια  οι ιδρυτές του συλλόγου κ. Μάριος Δεσποτάκης και κα Ελένη Καλαϊτζάκη άνοιξαν την εκδήλωση με τον πρώτο να κάνει αρχικά έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και στη συνέχεια να αναφέρεται στα επόμενα βήματα που πρόκειται να γίνουν οργανωτικά και αγωνιστικά.
Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι εκλεκτοί καλέσμένοι μας με  τον Πρόεδρο της ΔΗΦΑ κ. Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο, να μιλάει για τη προσπάθεια του Δήμου να βοηθήσει τον αθλητισμό της περιοχής. 
Ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες, κ. Γιάννης Κασσαβός τόνισε ότι θα βρίσκεται δίπλα στη προσπάθεια του συλλόγου μας, ενώ ο κ. Γιώργος Χριστακόπουλος, εκ μέρους του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΠΝΟΗ» ζήτησε την καλύτερη μεταχείριση του τοπικού αθλητισμού από τη Δημοτική αρχή ειδικά στα σοβαρά γηπεδικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Φυσικά όλοι οι παραπάνω χαιρέτησαν την αγνή και σοβαρή προσπάθεια του συλλόγου, η οποία έχει σαν ''αιχμή'' τους προπονητές της: 

Την coach Καλαϊτζάκη Ελένη όπου εκτός από ιδρύτρια του ΓΣ Άτρεμις Αχαρνών είναι και  υπεύθυνη οργάνωσης  και τον υπεύθυνο προπονητή Ακαδημιών coach Γεροκώστα Θωμά.

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ 2014!

Φωτογραφίες από την εκδήλωση: