22/9/15

Ξεκίνησαν οι Ακαδημίες μας!



Με ιδιαίτερο κέφι και μεράκι ξεκίνησαν και φέτος οι ακαδημίες μας!

Χρησιμοποιώντας το ''Χολίδειο'' κλειστό γήπεδο, καθώς και το ανοιχτό της Λαθαίας,  οι μικροί αθλητές και αθλήτριες μας μαθαίνουν τα μυστικά του μπάσκετ από έμπειρους προπονητές-παιδαγωγούς!


Η υπεύθυνη προγραμμάτων και καταξιωμένη coach Ελένη Καλαϊτζάκη  έχει οργανώσει για ακόμα μια χρονιά  άψογα τη προπονητική λειτουργία των τμημάτων. Το ανανεωμένο και μοντέρνο  ασκησιολόγιό της εγγυάται σοβαρή δουλειά σε όλες τις ηλικίες, ξεκινώντας από τα projunior, δηλαδή από την ηλικία των 3,5 ετών!
Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η coach Καλαϊτζάκη ήταν ίσως η πρώτη προπονήτρια στην Ελλάδα που εφάρμοσε προπόνηση μπάσκετ/παιχνίδι σε παιδιά τόσο μικρής ηλικίας και η επιτυχία ήταν τεράστια!

Μαζί της ο coach Θωμάς Γεροκώστας. Είναι έμπειρος κι εργατικός και σε συνδυασμό με τις γνώσεις του προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον σύλλογό μας εδώ και 3 χρόνια!

Τέλος, όλα τα παραπάνω γίνονται υπό την επίβλεψη του γνωστού προπονητή και ιδρυτή της ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, coach Μάριου Δεσποτάκη, ο όποιος μαζί με την Ελένη Καλαϊτζάκη (συνιδρύτρια) έχουν υλοποιήσει τα τελευταία  5 χρόνια το όνειρό τους να φτιάξουν μια Πρότυπη Ακαδημία Μπάσκετ

Παρά τις δυσκολίες, καταφέρνουμε να λειτουργούμε δημιουργικά, με βασικότερο στόχο το καλό των μικρών αθλητών μας! Εδώ οφείλουμε και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς, οι οποίοι ειδικά τον τελευταίο καιρό βρίσκονται δίπλα στις προσπάθειες μας και βοηθούν τον σύλλογο  με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας!

Η δική μας υπόσχεση είναι ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο, πιστοί πάντα στις αρχές και στις δεσμεύσεις μας!

Με εκτίμηση
το ΔΣ