29/5/17

Δημιουργία ανδρικής ομάδας μπάσκετ!




Το ΔΣ του ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, όπως είχε δεσμευτεί στην κοπή της πίτας πριν 3 περίπου  μήνες,  ανακοινώνει την δημιουργία Ανδρικού τμήματος μπάσκετ!
Μετά από 7 χρόνια λειτουργίας των υποδομών μας, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε μπροστά, παρά τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε. 
Το μεγαλύτερο κίνητρο της δημιουργίας ανδρικού, είναι η ‘’επόμενη μέρα’’ για τα παιδιά της ομάδας μας, τα οποία πλέον θα ξέρουν ότι υπάρχει ένα ακόμα μπασκετικό σκαλί  γι αυτά.


Η προσπάθεια θα είναι σοβαρή, καλά οργανωμένη και θα χαρακτηρίζεται από μεράκι, πάθος και πολύ δουλειά!
Εδώ θα χρειαστούμε  τον Δήμο Αχαρνών να σταθεί στο πλευρό μας ουσιαστικά, κάτι που άλλωστε μας υποσχέθηκαν δημόσια ο δήμαρχος κ. Κασσαβός και ο πρόεδρος της ΔΗΦΑ κ. Δασκαλάκης τον περασμένο Φεβρουάριο.
Η ομάδα των ανδρών θα συμμετάσχει την αγωνιστική περίοδο 2017-18 στο πρωτάθλημα της Δ’ ΕΣΚΑ και ο σχεδιασμός της έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες. Μάλιστα, αύριο Τρίτη 30/5/2017 στις 22:00 θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη προπόνηση του τμήματος στο Χολίδειο, ενώ το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της μεταβατικής περιόδου θα καθοριστεί τις επόμενες μέρες.

Οι προπονήσεις θα γίνονται υπό τις οδηγίες του coach Δεσποτάκη και των συνεργατών του.