13/6/17

Η Καλοκαιρινή Γιορτή του συλλόγου μας!Την Παρασκευή 16 Ιουνίου στο Χολίδειο γυμναστήριο θα γίνει η καλοκαιρινή γιορτή της ομάδας μας .Καλούνται όλοι οι αθλητές με τους γονείς τους να είναι στο γήπεδο και τα παιδιά που για κάποιο λόγω έχουν σταματήσει φέτος από την ακαδημία.
Η γιορτή είναι για όλους τους φίλους της ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ.Θα ξεκινήσουμε με αγώνες μεταξύ των τμημάτων της ακαδημίας και στην συνέχεια θα παίξουν ,έφηβοι-κορασίδες-προπονητές-γονείς-αντρικό ,δυνατά διπλά!
Όποιοι γονείς μπορούνε να ετοιμάσουν κάποια φαγητά-ορεκτικά για την γιορτή.
Σουβλάκια φέτος θα παραγγείλουμε από  γνωστό ψητοπωλείο της περιοχής. Οι παραγγελίες ανά οικογένεια ,να γίνουν έγκαιρα, πριν την μέρα της γιορτής για να προλάβουν να ετοιμαστούν. Αναψυκτικά κτλ μπορούμε να προμηθευτούμε από το κυλικείο του γηπέδου.


Οι εκδηλώσεις μας κάθε χρόνο συνοδεύονταν από δυνατή μουσικό , χορό και ξεφάντωμα . Φέτος σεβόμενοι το πένθος της πόλης μας για τον μικρό ‘’Μάριο’’, θα περιοριστούμε στα αθλητικά δρώμενα.

Και μην ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός είναι  που θα κρατήσει τους μαθητές  μακριά από καταχρήσεις  και θα πλάσει σωστούς χαρακτήρες .

Σας περιμένουμε όλους !