14/10/17

Γονείς υψηλού επιπέδου!


Για ακόμα μια φορά οι γονείς των παιδιών των ακαδημιών μας ''έκλεψαν τη παράσταση'' και απέδειξαν με τη στάση τους ότι είναι άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι και ιδιαίτερα ποιοτικοί.  Το περασμένο Σάββατο λοιπόν  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας για την καθαριότητα του ανοικτού γηπέδου στην οδό Αγίου Διονυσίου, καθώς το πρόβλημα με τα σκουπίδια είχε γίνει πλέον πολύ σοβαρό.





Οι γονείς, μαζί με μέλη του ΔΣ του συλλόγου, πήραν φτυάρια, αξίνες, σκούπες και φαράσια και κυριολεκτικά μεταμόρφωσαν το γήπεδο!!! Απομάκρυναν τα σκουπίδια, ξερίζωσαν τα ξερά χόρτα και μάζεψαν πέτρες και σκουριασμένα σίδερα που βρίσκονταν στο χώρο. Έτσι τα παιδιά πλέον θα κάνουν προπόνηση σε ανθρώπινες συνθήκες.



               

               


Αλλά δεν σταματάμε εδώ!  Η επόμενη εργασία που έχει προγραμματιστεί είναι η επισκευή της περίφραξης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, με τους γονείς και πάλι να έχουν τον πρώτο λόγο. Μετά θα πάρει σειρά ο φωτισμός και ύστερα η διαγράμμιση του γηπέδου, έτσι ώστε ο χώρος αυτός να μετατραπεί σε ένα ανοικτό όμορφο και λειτουργικό για τις ανάγκες της ομάδας μας.




Στο σημείο αυτό το ΔΣ του ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ θέλει να ευχαριστήσει τους γονείς για την προσφορά τους γενικά στο σύλλογο και να τους υποσχεθεί για ακόμα μια φορά ότι θα κάνει τα πάντα ώστε τα παιδιά τους να περνούν ευχάριστα κοντά μας και ταυτόχρονα να προοδεύουν στο άθλημα που έχουν επιλέξει!


Στις φωτογραφίες που ακολουθούν φαίνεται ξεκάθαρα τεράστια αλλαγή!



ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
    
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ