18/11/17

Άνετη νίκη παρά τις απουσίες οι άνδρες και 7/7 !!!


Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, οι άνδρες μας πέρασαν άνετα από το δυνατό στην έδρα του Καπανδρίτι και παρέμειναν αήττητοι στο πρωτάθλημα ύστερα από 7 αγωνιστικές. Μάλιστα η νίκη αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς τις απουσίες με τις οποίες παρουσιάστηκε η ομάδα. Πιο συγκεκριμένα δεν έπαιξαν οι τραυματίες Μητρέλος και Λάμπρος Ζορμπάς, ενώ και ο Κατσιώλης αγωνίστηκε κάποια λεπτά με σοβαρό πρόβλημα στο χέρι.




Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για ένα δεκάλεπτο όπου οι γηπεδούχοι ήταν πολύ μαχητικοί, όμως στη συνέχεια η ομάδα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο.

Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του κόσμου του Καπανδριτίου. Το γήπεδο σχεδόν γέμισε δημιουργώντας πολύ ζεστή και κόσμια ατμόσφαιρα, κάτι που μακάρι να βλέπουμε σε όλα τα γήπεδα της Αθήνας. Μάλιστα χειροκρότησαν θερμά την ομάδα μας μετά το τέλος της αναμέτρησης, με τους παίκτες μας να ανταποδίδουν το χειροκρότημα.

Αναλυτικά:

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ - ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 53-78
Δεκάλεπτα: 13-15, 24-39, 40-62, 53-78
Διαιτητές: Κοτσώνης, Ευαγγελίδης
ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Μπρατσιάκος 11(3), Σιγανός 12(2), Ζορμπάς Γ. 10(1), Χαλκιάς 15(1), Μανιάς 20(4), Κόκιζας, Μπούα 8, Κατσιώλης, Λουλάσι, Μιχαηλίδης 2.