14/7/18

Θρήνος στην οικογένειά μας...!!!


Ο αναπάντεχος και πέρα ως πέρα άδικος χαμός του προπονητή των υποδομών μας Θωμά Γεροκώστα βύθισε σε βαρύ πένθος τον σύλλογό μας....
Ο Θωμάς ήταν μαζί μας σχεδόν από τη αρχή της ίδρυσης του ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, προσφέροντας πάρα πολλά στην πορεία  προς την καθιέρωση και την αναγνώρισή του συλλόγου.

Ήταν ένας εξαίρετος και χαρισματικός προπονητής, όμως το σημαντικότερο είναι ότι ήταν  καταπληκτικός χαρακτήρας και ένας άξιος παιδαγωγός. Από τα χέρια του πέρασαν εκατοντάδες παιδιά του Μενιδίου, παιδιά τα οποία οφείλουν πολλά στον Θωμά για τις αρχές και τις αξίες που διδάχτηκαν όλα αυτά τα χρόνια... Υπήρξε άνθρωπος χαμηλών τόνων, ταπεινός και χαμογελαστός, που όμως πρόσφερε όσο ελάχιστοι στην τοπική κοινωνία του τόπου του, χωρίς τα φώτα της δημοσιότητας να είναι στραμμένα επάνω του...
Μάλιστα η χρονιά που ερχόταν θα ήταν μια επιβράβευση για τον Θωμά, καθώς θα έκανε ένα νέο βήμα στη καριέρα του, αποδεχόμενος την πρόταση μεγάλου γειτονικού συλλόγου να αναλάβει αγωνιστικά τμήματα εκεί. Ήταν μια σαφής αναγνώριση της προπονητικής του αξίας αλλά και της σοβαρής προσωπικότητάς του!



Ο Θωμάς θα είναι για πάντα στις καρδιές μας! Θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμούμε πάντα! Σε κάθε εκδήλωση και κάθε δραστηριότητα του συλλόγου μας θα είναι μαζί μας!
Ευχόμαστε στην οικογένειά του να έχει δύναμη για να αντέξει αυτές τις δύσκολες στιγμές κι εμείς θα βρισκόμαστε στο πλευρό της για ότι χρειαστεί.

Αγαπημένε φίλε Θωμά σου ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!  Άνθρωποι σαν εσένα μόνο εκεί έχουν θέση, όταν δυστυχώς έρθει η μοιραία εκείνη ώρα να φύγουν από κοντά μας...!!!


Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Ιουλίου και ώρα 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Μενίδι (οδός Αγ.Τριάδος), ενώ η ταφή θα γίνει στο Νέο Νεκροταφείο Μενιδίου