6/12/18

Μεγάλες νίκες για Παίδες και Κορασίδες!



Την πολύ καλή τους πορεία συνέχισε το τμήμα των κορασίδων μας. Αυτή την φορά νίκησε εκτός έδρας την ομάδας της Ροδόπολης με 33-36. Η ομάδα μας ήταν αρκετά άστοχη, διαφορετικά θα είχε φτάσει σε μια πιο εύκολη νίκη.
Την πρώτη τους νίκη σημείωσε το τμήμα του παιδικού μας με σκορ 24-28 με αντίπαλο των Τυφώνα.Το τμήμα βρίσκεται σε ανοδική πορεία, παρότι αγωνίζεται εδώ και αρκετό καιρό χωρίς τον Δημήτρη Συμεωνίδη, βασικό παίκτη της ομάδας και σκόρερ της.



Το εφηβικό μας τμήμα, δεν έπιασε καθόλου καλή απόδοση και ηττήθηκε από την ομάδα του Τυφώνα με 53-30. Έκανε πολλές προσπάθειες να ανατρέψει την κατάσταση ,αλλά το παιχνίδι ήταν σταθερά στο -15.
Η ομάδα του Μίνι μας σε ένα δυνατό ντέρμπι ηττήθηκε από τον Αχιλλέα με 30-38.Οι αθλητές μας πάλεψαν γερά απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και κατάλαβαν ότι μπορούν να καταφέρουν πολύ περισσότερα από αυτά που πίστευαν στην αρχή του πρωταθλήματος.
Τέλος άλλη μια καλή παρουσία είχε το τμήμα junior A, απέναντι στην ομάδα της Άμιλλας για το τουρνουά Legacy, ενώ το πρώτο  του φιλικό έδωσε και το τμήμα  junior B με την ομάδα των Κουκουβάουνων, σημειώνοντας επίσης καλή εμφάνιση.

Στόχος των αγώνων είναι η συμμετοχή, η προσπάθεια  και η ευχαρίστηση από το παιχνίδι.