25/2/19

Μαγική βραδιά στην κοπή της πίτας μας!


Σε μια πραγματικά εκπληκτική ατμόσφαιρα, έκοψε την πίτα του ο σύλλογός μας, με την παρουσία του κόσμου να είναι μοναδική αφού γέμισε το κλειστό ''Μπάμπης Χολίδης'' περισσότερο από κάθε προηγούμενη φορά παρά το δριμύ ψύχος που επικρατούσε! Αυτό είναι και η μεγαλύτερη απόδειξη της δυναμικής της ομάδας μας και κυρίως της ενότητας που διακρίνει τον ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ  σε όλα τα επίπεδα!










Η βραδιά ξεκίνησε με τα καθιερωμένα διπλά παιχνίδια των ακαδημιών μας. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε 3 γήπεδα και με την καθοδήγηση των προπονητών μας επιδόθηκαν σε δυναμικά διπλά!

Ταυτόχρονα  οι μαμάδες ετοίμαζαν τον μπουφέ που περιλάμβανε διάφορα εδέσματα για το πάρτι που θα ακολουθούσε αργότερα...!!!





Την εκδήλωσε άνοιξε ο πρόεδρος του συλλόγου ο κ. Μάριος Δεσποτάκης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τον κόσμο και τους καλεσμένους, έκανε έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, με ιδιαίτερη έμφαση στην συνεχώς αναπτυσσόμενη Ακαδημία μας, όπως και στην τεράστια επιτυχία της ανδρικής ομάδας, η οποία κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα, στην πρώτη της μάλιστα συμμετοχή στην ιστορία της!
Ο πρόεδρος επισήμανε τα τεράστια γηπεδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, τονίζοντας ότι πλέον η υπομονή έχει εξαντληθεί! Η ομάδα μας έχει ελάχιστες πραγματικές  ώρες στο κλειστό, ενώ τα ανοιχτά γήπεδα που χρησιμοποιεί είναι άκρως ακατάλληλα! Η εξέλιξη της υπόθεσης του νέου κλειστού γηπέδου, σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες αντιξοότητες και την λύση τους, θα καθορίσουν την στάση του συλλόγου. Όπως τόνισε με τον πιο σαφή τρόπο, πλέον χρειαζόμαστε λύσεις και όχι λόγια και υποσχέσεις!





Στην συνέχεια περάσαμε στις βραβεύσεις. Πρώτος τιμήθηκε ο διεθνής παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα οφέλη του να ασχολείται κανείς με τον αθλητισμό και τον ρόλο που πρέπει να έχουν οι γονείς για να βοηθήσουν τα παιδιά τους. Φωτογραφήθηκε με τους μικρούς αθλητές μας με μεγάλη προθυμία και γενικά η συμπεριφορά του έδειξε τον λόγο για τον οποίο όλοι τον σέβονται και τον αγαπούν. Την βράβευση έκανε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Κασσαβός.




Τιμήθηκε επίσης ο Γεν. Γραμματέας και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ κ. Γιώργος Κομπορόζος, ένας άνθρωπος που προσφέρει πολλά στο χώρο του Αθηναϊκού μπάσκετ, από ένα πραγματικά επιτελικό πόστο. Στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην υποδειγματική παρουσία του ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ  στην ΕΣΚΑ και ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη! Την βράβευση έκανε ο ΓΓ του συλλόγου κ. Χρήστος Δαϊδινίδης.



Ακολούθησε η ανδρική μας ομάδα, η αήττητη περσινή πρωταθλήτρια, η οποία παρέλαβε τα διπλώματα και τα μετάλλια της από τον Κώστα Τσαρτσαρή.



Αμέσως μετά βραβεύτηκαν από την ταμία του συλλόγου μας κα Άννα Βυθούλκα, οι επιτυχόντες αθλητές μας στις Ανώτερες και Ανώτατες σχολές, Θανάσης Ντάσης, Κώστας Σικοτάκης, Στέφανος Τσαμπάς και  Παναγιώτης Χατζησπύρου. 



Και οι βραβεύσεις ολοκληρώθηκαν σε συγκινητική ατμόσφαιρα, με την απονομή αναμνηστικής πλακέτας από την κα Ελένη Καλαϊτζάκη στην οικογένεια του αδικοχαμένου προπονητή μας του Θωμά Γεροκώστα, ο οποίος τόσο πρόωρα έφυγε από την ζωή το περασμένο καλοκαίρι...  Η σύζυγός  του Γιώτα πήρε τον λόγο και τόνισε την αγάπη του Θωμά για τα παιδιά και πως η επιθυμία του ίδιου θα ήταν να τα βλέπει να συνεχίζουν να ασχολούνται με τον αθλητισμό και να προοδεύουν.  Είναι χαρακτηριστικό ότι στο σημείο αυτό ο κόσμος σηκώθηκε όρθιος και πρόσφερε το πιο ζεστό χειροκρότημα της βραδιάς για αρκετή ώρα. Ύψιστη αναγνώριση για έναν άνθρωπο που πρόσφερε πολλά στο σύλλογο, στους αθλητές και στον αθλητισμό στο Μενίδι γενικότερα












Αμέσως μετά ακούσαμε τους χαιρετισμούς του δημάρχου της πόλης κ. Γιάννη Κασσαβού, του υποψήφιου δημάρχου κ. Θεόφιλου Αφουξενίδη καθώς και των εκπροσώπων του υποψηφίων δημάρχων κκ Σπύρου Βρεττού, Χάρη Δαμάσκου και Πέτρου Βαρελά.
Είναι πολύ σημαντικό ότι παρευρέθησαν πάρα πολλοί επίσημοι από όλες τις παρατάξεις του δήμου καθώς και υποψήφιοι βουλευτές. Η παρουσία τους μας τίμησε ιδιαίτερα και χαιρόμαστε που τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον σύλλογό μας.




Ο δήμαρχος, ως είθισται, έκοψε την πίτα, με τους μικρούς αθλητές μας να κατακλύζουν το τερέν του γηπέδου!






Μετά ακολούθησε τραπέζι με άφθονο φαγητό  και φυσικά διπλό μεταξύ των μπαμπάδων των παικτών μας και εφήβων μας.
Η εκδήλωσε συνεχίστηκε μέχρι αργά και αφού καθαρίσαμε το γήπεδο, όπως κάνουμε πάντα μετά τις εκδηλώσεις μας, αποχωρήσαμε όλοι κουρασμένοι, αλλά ευχαριστημένοι από την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσης.


Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.