23/5/19

Χρυσός Υποστηρικτής: ADM Αφοί Ανδριόπουλοι ΑΒΕΕΟ ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ευχαριστεί θερμά την εταιρία ADM Αφοί Ανδριόπουλοι ΑΒΕΕ για την πολύτιμη βοήθειά της στην συνεχή προσπάθεια του συλλόγου μας να βελτιώνει τις συνθήκες προπόνησης των νεαρών αθλητών μας.
Η εταιρία μας πρόσφερε εντελώς δωρεάν όλα τα υλικά που χρειάζονται για τον επαρκή φωτισμό ανοιχτού χώρου προπόνησης των τμημάτων υποδομής μας.
Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, η ADM παρέχει εξατομικευμένες ηλεκτρομηχανολογικές λύσεις, κατασκευές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους τομείς της Παραγωγής/Μεταφοράς και Διανομής Ενέργειας, Κτιριακών Εγκαταστάσεων, Βιομηχανίας και Υποδομών.
Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής και εμπορίας ηλεκτρολογικού εξοπλισμού (ABB, Schneider Electric, Siemens, Legrand, κτλ.), το άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και τις υπερσύγχρονες υποδομές, η ADM – Αφοί Ανδριόπουλοι ΑΒΕΕ αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων ευρέος φάσματος, τόσο στον Δημόσιο αλλά και στον Ιδιωτικό Τομέα.