13/6/19

Καλοκαιρινά Προγράμματα στον ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ



Για 2η χρονιά ο σύλλογος Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, διοργανώνει καλοκαιρινά προγράμματα προπονήσεων, που στόχο έχουν την βελτίωση των αθλητών, αλλά και την επαφή με το άθλημα παιδιών, που δεν έχουν ξανά ασχοληθεί με το μπάσκετ.
Απευθύνεται σε αθλητές από 5 έως 18 ετών.

Το πρόγραμμα θα γίνει σε 2 περιόδους:
1η : 17 με 21 Ιουνίου
2η: 24 με 28 Ιουνίου






Το πρόγραμμα διαρκεί 3 ώρες  από τις 9:30 μέχρι τις 12:30 ,ενώ για όσους γονείς δουλεύουν θα υπάρχει δυνατότητα φύλαξης από τις 8:30 έως τις 2.
Στο τρίωρο αυτό πρόγραμμα τα παιδιά χωρίζονται με βάση την ηλικία και το επίπεδο τους και δουλεύουν σε διάφορους σταθμούς :

  1. Βασική τεχνική: ντρίπλα –πάσα –σουτ –ριμπάουντ-άμυνα κ.τ.λ.
  2. Συνεργασίες παικτών
  3. Παιχνίδια 1 on 1, 3 on 3, 5 on 5
  4. Διαγωνιστικά.Κάθε μέρα γίνονται διαγωνισμοί σουτ και βολών και την τελευταία ημέρα οι τρεις  πρώτοι παίζουν στον  τελικό, κερδίζοντας  έπαθλα και μετάλλια.



ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5-7 ετών

Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει ξεχωριστό πρόγραμμα που περιλαμβάνει:
  • πολλές παιγνιώδης ασκήσεις
  • προπόνηση με ελαφριές μπάλες και χαμηλές μπασκέτες.
  • παιχνίδια με σκάλες ταχύτητας, στεφάνια, στρώματα, μπαλόνια κ.α.

 Μέσα από το πρόγραμμα αυτό κατορθώνουν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά διασκεδάζοντας  και μαθαίνοντας. Είναι στα πλαίσια του πρωτοποριακού προγράμματος projunior, που εδώ και πολλά χρόνια λειτουργεί με επιτυχία στην ομάδα μας, όλο τον χρόνο.

Ενδιάμεσα των προγραμμάτων γίνονται διαλείμματα ,όπου τα παιδιά ξεκουράζονται και τρώνε ένα ελαφρύ σνακ.

Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν έμπειροι προπονητές τους συλλόγου μας , ενώ υπάρχει συνεργασία με την P.B.T. , που έχει δεκαετή εμπειρία στην διοργάνωση ανάλογων δραστηριοτήτων.




ΚΌΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

20€ το άτομο για το πρόγραμμα 9:30-12:30
35€ για το πρόγραμμα 8:30-14:00

Η τιμές των προγραμμάτων είναι ιδιαίτερα χαμηλές προκειμένου να μπορούν όσα περισσότερα παιδιά να πάρουν μέρος, συλλογιζόμενοι την οικονομική πίεση των καιρών.
Αυτό σε καμία περίπτωση δεν επηρρεάζει την δουλειά μας και θα είναι χαρά μας να βοηθήσουμε αθλητές απ’ όλη την Αθήνα να βελτιωθούν και να συμμετάσχουν σε ένα υψηλού επιπέδου πρόγραμμα.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ –ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

6945101669 - 6944398846
artemisbc2010@gmail.com