4/10/19

Πάλεψαν, παρά τις απουσίες οι άνδρες!



Δεν κατάφεραν να κερδίσουν στα Πατήσια οι άνδρες μας στην πρεμιέρα, κόντρα στον δυνατό Σπόρτιγκ, σε ένα παιχνίδι που είχε δύο όψεις.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι επικράτησαν ολοκληρωτικά, με τους παίκτες μας να παρουσιάζονται αγχωμένοι υποπίπτοντας σε 14 λάθη (!!!) αριθμός απαγορευτικός για να μπορέσουμε να διεκδικούμε κάτι από το ματς. Το 35-18 περιγράφει από μόνο του την εικόνα του παιχνιδιού μέχρι εκείνο το σημείο.
Στην επανάληψη όμως τα πράγματα άλλαξαν. Η ομάδα μπήκε πιο δυνατά, πίεσε περισσότερο στην άμυνα και κατάφερε με πολύ ψυχή να ροκανίσει την διαφορά και να φτάσει στο τέλος να διεκδικεί την νίκη (56-50, 1':02'' πριν το τέλος). 



Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μας παρατάχθηκε με τρεις σοβαρότατες απουσίες, αυτές των Μανιά, Ζορμπά Λ (τραυματίες) και Μπούα (επαγγ. υποχρεώσεις).

Όπως όλα δείχνουν φέτος θα παρακολουθήσουμε ένα ιδιαίτερα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Την ερχόμενη Πέμπτη στον Κόκκινο Μύλο, θα δώσουμε τον πρώτο εντός έδρας αγώνα για την φετινή χρονιά.  Σας περιμένουμε όλους δίπλα μας για να διεκδικήσουμε την νίκη.

Αναλυτικά:

ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 58-50
Δεκάλεπτα: 17-9, 35-18, 51-36, 58-50.
Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Σέληνας

ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ (Δεσποτάκης, Μπέλεγρης): Πανταζής, Παπαδόπουλος 2, Χαλκιάς 4, Σελίτας 10, Νασόπουλος 13, Κυριαζόπουλος 8, Πέργουλης3, Παπασπυρόπουλος 2, Μπατιστάκης 3, Τεπενκιόζης 5(1), Ντάσης.