8/11/19

Σπουδαίο ''διπλό'' στην Ν.Μάκρη οι άνδρες!



Μεγάλη  νίκη πέτυχαν οι άνδρες μέσα στη Ν.Μάκρη, μια πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο!
Η ομάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά, προηγήθηκε ακόμα και με 11 πόντους, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν -ρυθμό,  ισορρόπησαν το παιχνίδι και μάλιστα πέρασαν με 47-42 στο 28'. Εκεί δείξαμε ψυχραιμία, παίξαμε καλή άμυνα και με καλές επιλογές και ωριμότητα ελέγξαμε και πάλι την κατάσταση και φτάσαμε σε μια πολύτιμη και δίκαιη νίκη.



Εκτός αποστολής ήταν οι τραυματίες Παπασπυρόπουλος, Μητρέλος ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε ο επίσης τραυματίας Κυριαζόπουλος.

Για ακόμα μια φορά θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους πιστούς φίλους μας που ήταν στο γήπεδο και συμπαραστάθηκαν στην ομάδα μας, καθώς και σε όλους εκείνους (και είναι αρκετοί!) που δεν μπόρεσαν να έρθουν αλλά με μηνύματα έστελναν ''καλή επιτυχία'' σε όλους μας και έπαιρναν συνεχώς τηλέφωνο για να μαθαίνουν το σκορ...!!!

Στα συν του χτεσινού αγώνα είναι και η άψογη φιλοξενία των παραγόντων της Ν.Μάκρης που παρά την εξέλιξη της αναμέτρησης, συμπεριφέρθηκαν άψογα στην αποστολή μας.


Αναλυτικά:

ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ - ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 56-64
Δεκάλεπτα: 10-21, 35-37, 47-49, 56-64
Διαιτητές: Πόντας, Δαλέγκος.

ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ: (Μπούτσης) Χοχόλος 17(3), Σταμάτης 6(1), Τσάπας 11(3), Μεγαγιάννης 8, Αλεξόπουλος 11(1) , Καρυώτης, Δημητσάς 3, Μπούτσης Π, Τσιμπέρης, Μπούτσης Α

ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: (Δεσποτάκης- Μπελέγρης): Παπαδόπουλος 5(1), Μανιάς, Χαλκιάς 8(2), Σελίτας12, Νασόπουλος19(2), Μπούα 3(1), Πέργουλης 4, Μπατιστάκης 7, Τεπενκιόζης 3(1), Ντάσης, Βαμβακάς.