3/12/19

Εντυπωσιάζουν οι υποδομές μας!



Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα  και το καλό μπάσκετ για τις υποδομές μας γιά ένα ακόμα Σαββατοκύριακο, όπου οι ομάδες μας έδωσαν 3 αγώνες!
Το Σάββατο το παμπαιδικό Β΄ σημείωσε μια σημαντική νίκη, στη μάχη για την κατάκτηση της 2ης θέσης απέναντι στον Αχιλλέα  Κ.Αχαρνών με σκορ 47-35.
Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, η ομάδα μας ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ και αν και απειλήθηκε αισθητά, στο τέλος ανέβασε στροφές και έφτασε άνετα στην νίκη.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι που ενίσχυσαν σημαντικά την ομάδα μας.





Αμέσως μετά ακολούθησε αγώνας των κορασίδων μας, πάλι με αντίπαλα τον Αχιλλέα  Κ.Αχαρνών. Η αστοχία και τα λάθη του 1ου ημιχρόνου μας κράτησαν πίσω στο σκορ αρκετά, όμως στην συνέχεια βελτιώσαμε την απόδοση μας και με δυνατή άμυνα και συνεχείς αιφνιδιασμούς  καταφέραμε να κατακτήσουμε μια ακόμα νίκη.

Δυνατή βοήθεια ο πάγκος μας, όπου με το πάθος και τον ενθουσιασμό τους  παρότρυναν στις παίκτριες μας, να προσπαθήσουν περισσότερο.

Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ  Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ 51-41

(Καλαϊτζάκη): Σγαρδέλη 8, Ορσάρη , Πανταζή 18(2), Μπακογιάννη, Διαμαντοπούλου 11, Μουμούρη 1, Αθανάσουλα, Ντάση, Αμπτελ-Χακ  6, Μητρέλου 7.






Το παιδικό μας τμήμα έχει βαλθεί να μας τρελάνει φέτος! Μία ακόμα νίκη και αυτήν την εβδομάδα, επίσης απέναντι του Αχιλλέα  Κ.Αχαρνών!  Μπορεί το 1ο δεκάλεπτο να ήταν καταστρεπτικό, ακολούθησαν όμως 30 λεπτά με πάθος, σκληρή άμυνα, σωστή διάσπαση του press των αντιπάλων και γενικά πολύ όμορφες φάσεις σε άμυνα κι επίθεση, με αποτέλεσμα να έρθει μια σχετικά άνετη νίκη.
Το παιδικό μας έκλεισε τον 1ο γύρο εντυπωσιακά, με 6 νίκες 3 ήττες, και με αξιοσημείωτο  το ρόστερ μας να αποτελείται μόλις από 5 παίκτες του 2004 και 2005. Με τους μικρούς  2006-7 να συμπληρώνουν επάξια την ομάδα, πολλές φορές να κάνουν διπλές προπονήσεις και αγώνες, προκειμένου να βοηθούν την ομάδα όσο μπορούν. Όμως στην ουσία βοηθούν πάνω από όλα τον εαυτό τους αφού οι εμπειρίες που παίρνουν είναι πολύτιμες για την πορεία τους στην συνέχεια.

ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ 67-54
(Καλαϊτζάκη): Βουγιατζης, Μητρέλος, Πανταζής 15(1), Εκουτσίδης , Μπαλούκας 16, Αθανασόπουλος, Μανιατάκος 14, Μιραχτσής 2, Λιβάνιος, Νικηφόρος Αθ. 4, Kεσεμλής, Καμπίτης 16(2).