15/2/20

Σημαντικές νίκες οι Παίδες!



Δύο σημαντικές νίκες πέτυχε το παιδικό μας τμήμα ,που συνεχίζει την ανέλπιστα πολύ καλή πορεία του την φετινή χρόνια!
Παρά τις σημαντικές απουσίες ,σε 2 παιχνίδια που κρίθηκαν στον πόντο ,καταφέραμε να κερδίσουμε και να εδραιωθούμε στην 4η θέση της βαθμολογίας, ανάμεσα σε 10 ομάδες.
Την Κυριακή  2/2 απέναντι στην ομάδα του Τυφώνα  ξεκινήσαμε δυνατά το παιχνίδι, αλλά στην συνέχεια χαλαρώσαμε και βρεθήκαμε πίσω ακόμα και με 12 πόντους. Με πολύ ψυχή και πίεση σε όλο το γήπεδο, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και να στείλουμε το ματς στην παράταση!


Εκεί συνεχίζοντας την καλή μας απόδοση, φτάσαμε τελικά στην νίκη, απέναντι στη αξιόμαχη ομάδα του Τυφώνα με 64-61.
Την Κυριακή 9/2 πάλι στο γήπεδο μας αγωνιστήκαμε με την ομάδα του γειτονικού Άτταλου Καματερού. Δεν καταφέραμε να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ήμασταν πολύ άστοχοι κ αι το παιχνίδι ήταν στον πόντο .Λίγο πριν την λήξη προηγηθήκαμε με 7 πόντους αλλά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την διαφορά. Ενώ ήμασταν 1 πόντο πίσω 20’’ πριν την λήξη, ένα εύστοχο τρίποντο του μικρού Άγγελο Βουγιατζή, που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι, μας έφερε 2 πόντους μπροστά και με καλή άμυνα, κρατήσαμε την νίκη μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Επόμενο παιχνίδι αύριο 16/2 με τον Αχιλλέα, που είναι και το τελευταίο του επίσημου πρωταθλήματος. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ομάδα μας!