27/2/20

Όμορφα συναισθήματα στην κοπή της πίτας μας!


Με την συμμετοχή πάρα πολύ κόσμου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου μας την περασμένη Κυριακή.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα τμήματα των υποδομών μας να παίζουν διπλά παιχνίδια με ιδιαίτερο πάθος και καλό θέαμα. Την παράσταση έκλεψαν, όπως κάθε χρόνο, τα ''μωρά'' μας ηλικίας 4 ετών, τα οποία στις μικρές μπασκετούλες έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό!








Στην συνέχεια, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μάριος Δεσποτάκης έκανε μια σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στις  προπονητικές ώρες που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δόθηκαν στον σύλλογο από την νέα δημοτική αρχή, αν και πλέον το ''Μπάμπης Χολίδης'' δεν φτάνει για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των σωματείων που λειτουργούν εκεί. Είναι ξεκάθαρο ότι απαιτούνται νέοι αθλητικοί χώροι για να υπάρξει πρόοδος και επιτυχίες στην αθλητική ζωή του Μενιδίου.





Κατόπιν ξεκίνησε η διαδικασία των βραβεύσεων. Η αντιδήμαρχος κα Λουίζα Κοσμίδου απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρώην διεθνή παίκτη και πλέον προπονητή Κώστα Παταβούκα. Η πρόεδρος της Αρωγής κα Μαρία Μπούκη βράβευσε  διεθνή αθλητή της ΑΕΚ  Δημήτρη Μαυροειδή. Το μέλος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Γιώργος Χαραλαμπίδης βράβευσε την ανδρική ομάδα για την περσινή άνοδο, ενώ ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου κ. Τάσος Κατάρας βράβευσε τον Παναγιώτη Ντάση για την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο.









Ο Κώστας Παταβούκας μέσα από την τεράστια εμπειρία του, μίλησε για την αξία του αθλητισμού και την στάση των γονιών απέναντι στα παιδιά τους σε αυτή την διαδικασία, ενώ ο Δημήτρης Μαυροειδής έδωσε συμβουλες για το πως μπορεί ένας νεαρός αθλητής να συνδυάσει το μπάσκετ με το σχολείο, καθώς και ο ίδιος το κατάφερε όντας αθλητής και ταυτόχρονα φοιτητής στην Ιατρκή!











Οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής με τις ομιλίες τους έδειξαν ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα του αθλητισμού και υποσχέθηκαν ότι θα στηρίξουν την προσπάθειά μας με γνώμονα το καλό των παιδιών μας.




Την πίτα έκοψε τη ψυχή του συλλόγου η προπονήτρια και υπεύθυνη οργάνωσης Ελένη Καλαϊτζάκη, η οποία ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους!




Ακολούθησε μπουφές με φαγητό και αναψυκτικά τα οποία έφεραν οι γονείς των αθλητών μας, ενώ η βραδιά έκλεισε με το καθιερωμένο φιλικό Μπαμπάδες-Ανδρικό, το οποίο βρήκε και πάλι νικητές τους Μπαμπάδες, αν και υπάρχουν ενστάσεις για νοθεία στο τελικό σκορ....!!!! 



Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ