22/9/20

Χρήσιμα συμπεράσματα στο Κύπελλο



Ένα δυνατό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι κόντρα στον πιο έτοιμο Φίλιππο στα πλαίσια του Κυπέλλου ΕΣΚΑ, που έδωσε την ευκαιρία στο προπονητικό team της ομάδας μας να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Στο πρώτο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε αρκετά μουδιασμένοι, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να προηγηθούν με +11 πόντους διαφορά. 

Στην επανάληψη όμως η ομάδα μπήκε πολύ διαφορετική και με ιδιαίτερο πάθος ανέτρεψε την κατάσταση, έλεγξε τον ρυθμό και πέρασε ακόμα και μπροστά στο σκορ, δευτερόλεπτα πριν την λήξη. Εκεί μια χαμένη επίθεση (γραμμή σε εύστοχο 3ποντο) και ένα χαμένο αμυντικό ριμπάουντ έδωσαν το ροζ φύλλο αγώνα στον Φίλιππο.

Στα θετικά και η επιστροφή των τραυματιών Σιώμου και Αθανασάκη, οι οποίοι αν και δεν είναι ακόμα έτοιμοι, έδειξαν ότι σύντομα θα είναι σε θέση να προσφέρουν πολλά.


Αναλυτικά:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΡ. - ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 64-60

ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Μαζιάνης 4, Κορωπιώτης, Αθανασάκης 9, Χαλκιάς 8(2), Κωνσταντώνης 14(2), Νασόπουλος 7(1), Ζορμπάς, Στρατομήτρος 9(1), Κατσαρός, Σιώμος 9, Παπαβασιλείου, Ντάσης.