3/9/20

Ξεκίνησαν οι Ακαδημίες μας!

 


Την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία μας καθώς και οι προπονήσεις για την νέα χρονιά 2020-2021. Η ομάδα μας ακολουθεί όλα τα πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α για τον covid-19 και φροντίζει για την ασφάλεια και την υγεία των αθλητών της.

Όλα τα παιδιά πρέπει να επιστρέψουν στην καθημερινότητα τους ,να αθληθούν για την υγεία και την ψυχολογία τους.

Η σοβαρή και μεθοδική προπόνηση και το βάρος που δίνει ο σύλλογος μας στις υποδομές του, φέρνει καρπούς. Οι αθλητές μας εξελίσσονται και διαρκώς νέα παιδιά επιλέγουν την ομάδα μας για να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ, από έμπειρους προπονητές.


Όλοι οι καινούργιοι αθλητές μπορούν να πάρουν μέρος σε δοκιμαστικές προπονήσεις και να γνωρίσουν την ομάδα μας από κοντά. Η συνδρομή είναι χαμηλή ,η εγγραφή δωρεάν, ενώ δεν υπάρχει υποχρεωτική αγορά ρουχισμού.

Oι εγγραφές γίνονται όλο τον χρόνο , ενώ οι νέοι αρχάριοι αθλητές μπαίνουν σε μεταβατικά τμήματα , ανάλογα με το επίπεδο και την ηλικία τους.Η ομάδα μας εφαρμόζει εξειδικευμένα προγράμματα προπόνησης .

Υπάρχουν τμήματα αγωνιστικά προχωρημένα και ταυτόχρονα αρχάρια, για αθλητές όλων των ηλικιών , έτσι ώστε ακόμα και σε πιο μεγάλη ηλικία ,να μπορούν τα παιδιά να προσαρμοστούν και να μάθουν τα βασικά ,χωρίς καμία πίεση πρωταθλητισμού.

Τμήματα που λειτουργούν στον σύλλογο μας

1.PROJUNIOR :Ένα πρόγραμμα ‘’Παιχνίδι και Μπάσκετ’’ με χαμηλές μπασκέτες και μικρές μπάλες , για αγόρια και κορίτσια 4-7 ετών

2.JUNIOR: Aγόρια κορίτσια 8 -10 χρονών

3.ΠΡΟΜΙΝΙ :ΑΓΌΡΙΑ 10-11 ετών

4.ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ: Κορίτσια 10 -11 ετών

5.ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ: Αγόρια 12 ετών 

6.ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ :Αγόρια 13 ετών

7.ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:Κορίτσια 12-13 ετών


8.ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ –ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Κορίτσια 13-18 ετών

9.ΠΑΙΔΙΚΟ-:Αγόρια 14-16 ετών

10. ΕΦΗΒΙΚΟ: Αγόρια 17-19 ετών
Καμάρι του συλλόγου μας το αντρικό μας τμήμα, που μετά από 3 συνεχόμενες ανόδους θα αγωνίζεται πλέον στην Α΄ΕΣΚΑ ΑΝΔΡΩΝ. Μια πολύ δύσκολη κατηγορία, όπου θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να σταθούμε επάξια και να διακριθούμε.

Φέτος είναι η μοναδική χρονιά που το πρόγραμμα του γηπέδου έχει βγει από πολύ νωρίς ,οπότε μπορούμε να κάνουμε τον προγραμματισμό μας.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο μας κ. Σπύρο Βρεττό για την στήριξη του στα γηπεδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα μας , την κ. Ζαχαριάδη Αγγελική πρόεδρο της ΔΗΦΑ, τον κ. Μάσσιμο Τσαλούχο και όλους όσους μας βοήθησαν να διατηρήσουμε τουλάχιστον τις περσινές ώρες για τις υποδομές μας και να προπονηθεί και το αντρικό μας επιτέλους σε γήπεδα του Δήμου μας.

Τα παιδιά μας έχουν ανάγκη αθλητικούς χώρους να αθληθούν και να προοδεύσουν και ευελπιστούμε στην δημιουργία νέων γηπέδων ,για να λυθούν όλα τα γηπεδικά ζητήματα και τις δικής μας ομάδας και των υπόλοιπων συλλόγων.Επίσης φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα μπάσκετ με πολύ χαμηλή συνδρομή σε 5 επιλεγμένα ανοιχτά του Δήμου μας. Με τον τρόπο αυτό θα δοθεί η δυνατότητα σε μαθητές που δεν μπορούν να μετακινηθούν εύκολα προς τα κλειστά γυμναστήρια, να κάνουν προπόνηση κοντά στη γειτονιά τους. Ακόμα θα είναι μια καλή επιλογή, για όσους θέλουν να αθληθούν σε ανοιχτούς και μόνο χώρους φέτος.

Στόχος μας είναι να αναβιώσουμε το μπάσκετ και το παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο της γειτονιάς και να ανιχνεύσουμε νέα ταλέντα.

Προπονήσεις που θα χάνονται λόγο κακού καιρού ή όποιου άλλου λόγου ,θα αναπληρώνονται άλλες μέρες.

Σύντομα θα δοθούν λεπτομέρειες για τους χώρους και τις ώρες προπόνησης και θα γίνουν 2 εβδομάδες δωρεάν προπονήσεις.

Καλή αθλητική χρονιά σε όλες τις ομάδες, αθλητές προπονητές και καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά μας!


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 6945101669-6944398846

SITE: www.artemisbc.gr

EMAIL: artemisbc2010@gmail.com

FACEBOOK: Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ