7/10/20

Μπαίνουν στην ''μάχη'' Παίδες κι Έφηβοι!

 


Ξεκινούν το Σαββατοκύριακο τα πρωταθλήματα παίδων και εφήβων με την ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ  να μπαίνει στην ‘’μάχη’’ συμμετέχοντας ενεργά! Παρότι η κλήρωση μας έφερε σε ιδιαίτερα δυνατούς ομίλους, οι ομάδες μας θα παλέψουν  με όλες τους τις δυνάμεις, καθώς η δουλειά που γίνεται μας γεμίζει αισιοδοξία!




Ιδιαίτερη σημασία δώσαμε στο προπονητικό team των τμημάτων, με σκοπό να συνεχιστεί η περσινή άψογη δουλειά της coach Ελένης Καλαϊτζάκη η οποία πραγματικά άλλαξε το επίπεδο δουλειάς και νοοτροπίας στα τμήματα αυτά.

Πλέον  πρώτος προπονητής του Παιδικού και του Εφηβικού είναι ο έμπειρος coach Γιάννης Μπελέγρης με βοηθό προπονητή τον πολλά υποσχόμενο coach Λάμπρο Ζορμπά. Οι δυο τους δουλεύοντας σοβαρά και μεθοδικά,  ετοιμάζουν τις ομάδες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η παιδική ομάδα αποτελούμενη από παιδιά κυρίως του 2006 και 2007,  θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική και θα παλέψει για να κερδίσει τις εμπειρίες εκείνες  που θα της φανούν χρήσιμες στο άμεσο μέλλον.

Η εφηβική ομάδα, η οποία  μετά από παύση ενός έτους ενεργοποιήθηκε ξανά,  αναμένεται να είναι επίσης ανταγωνιστική, ενισχυμένη και από παιδιά τα οποία συμμετέχουν ενεργά στην ανδρική ομάδα.

Όλοι ευχόμαστε στα παιδιά και τους προπονητές να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά και να απολαύσουν το μπάσκετ όσο μπορούν περισσότερο.