29/6/21

Επιστροφή στις δράσεις για τον σύλλογό μας!

 


O Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ μέσα από την λειτουργία του, έχει αποδείξει ότι το έργο του δεν είναι μόνο η αθλητική εκπαίδευση των παιδιών, αλλά και γενικότερα η προσφορά του στην κοινωνία του Μενιδίου.

Μια από τις πρόσφατες δράσεις μας ήταν η μερική βαφή, η διαγράμμιση και η  τοποθέτηση διχτυών  στα στεφάνια, του ανοιχτού γηπέδου που βρίσκεται στην οδό Αγ. Διονυσίου και Θεσσαλίας. Μια δράση στην οποία συμμετείχαν εθελοντικά τα μέλη του ΔΣ και του συλλόγου κκ Δαϊδινίδης Χρήστος, Δαϊδινίδης Θανάσης, Αθανασόπουλος Σταύρος, Παντελής Χρήστος και Παλατιανός Χρήστος.

Με τον τρόπο αυτό και λόγω του ότι οι προπονητικές ώρες στο Χολίδειο δεν επαρκούν για τις ανάγκες μας,  θα δοθεί δυνατότητα στους αθλητές τις ομάδας  μας να κάνουν συμπληρωματικές προπονήσεις σε καλύτερες συνθήκες και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Παράλληλα, επειδή ο χώρος είναι πάνω από όλα για τους δημότες, θα μπορούν να αθληθούν σε ένα πιο νοικοκυρεμένο περιβάλλον.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι με βάση τις εξαγγελίες της δημοτικής αρχής, σύντομα θα υλοποιηθεί πρόγραμμα ανάπλασης 15 ανοικτών γηπέδων, ανάμεσά τους και το συγκεκριμένο ανοικτό. Πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο, που είναι απαραίτητο για το Μενίδι και θα αναβαθμίσει τον αθλητισμό στην περιοχή σε πολλά επίπεδα.

Κλείνοντας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια της πρόεδρο της ΔΗΦΑ κα Αγγελική Ζαχαριάδη, για την παραχώρηση του συγκεκριμένου ανοιχτού, όπως και για την επέκταση της παραχώρησης του Χολίδειου για προπονήσεις μέχρι τις 15 Ιουλίου.  Το παρατεταμένο lockdown δημιούργησε αυξημένες και ιδιαίτερες ανάγκες για άθληση στα νέα παιδιά και η πρόεδρος με τις αποφάσεις της, έδειξε ότι έχει  αντανακλαστικά και κατανοεί απόλυτα την κατάσταση. Αυτό επιβεβαιώνεται και από την λειτουργία του καλοκαιρινού camp της ΔΗΦΑ, ένα πρόγραμμα που απασχολεί δημιουργικά  τα παιδιά το πρωί και δίνει ανάσα στους γονείς που εργάζονται.