7/9/21

Ξεκίνησαν οι Ακαδημίες μας!


Την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία μας καθώς και οι προπονήσεις για την νέα χρονιά 2021-2022. Η ομάδα μας ακολουθεί όλα τα πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α για τον covid-19 και φροντίζει για την ασφάλεια και την υγεία των αθλητών της.

Όλα τα παιδιά με μεγάλη χαρά και προσμονή επέστρεψαν στις προπονήσεις τους. Η ανάγκη για άθληση είναι επιτακτική για τα παιδία μας και για σωματικούς και για ψυχολογικούς λόγους.
Η σοβαρή και μεθοδική προπόνηση και το βάρος που δίνει ο σύλλογος μας στις υποδομές του, φέρνει καρπούς. Οι αθλητές μας εξελίσσονται και διαρκώς νέα παιδιά επιλέγουν την ομάδα μας για να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ, από έμπειρους προπονητές.
Όλοι οι καινούργιοι αθλητές μπορούν να πάρουν μέρος σε δοκιμαστικές προπονήσεις και να γνωρίσουν την ομάδα μας από κοντά. Η συνδρομή είναι χαμηλή, η εγγραφή δωρεάν, ενώ δεν υπάρχει υποχρεωτική αγορά ρουχισμού.


Oι εγγραφές γίνονται όλο τον χρόνο, ενώ οι νέοι αρχάριοι αθλητές μπαίνουν σε μεταβατικά τμήματα , ανάλογα με το επίπεδο και την ηλικία τους. Η ομάδα μας εφαρμόζει εξειδικευμένα προγράμματα προπόνησης.
Υπάρχουν τμήματα αγωνιστικά προχωρημένα και ταυτόχρονα αρχάρια, για αθλητές όλων των ηλικιών, έτσι ώστε ακόμα και σε πιο μεγάλη ηλικία ,να μπορούν τα παιδιά να προσαρμοστούν και να μάθουν τα βασικά ,χωρίς καμία πίεση πρωταθλητισμού.

Τμήματα που λειτουργούν στον σύλλογο μας

 1. PROJUNIOR:  Ένα πρόγραμμα ‘’Παιχνίδι και Μπάσκετ’’ με χαμηλές μπασκέτες και μικρές μπάλες , για αγόρια και κορίτσια 4-7 ετών
 2. JUNIOR:   Aγόρια κορίτσια 8 -10 χρονών
 3. ΠΡΟΜΙΝΙ:  ΑΓΌΡΙΑ 10-11 ετών
 4. ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ: Κορίτσια 10 -11 ετών
 5. ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ: Αγόρια 12 ετών 
 6. ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ:  Αγόρια 13 ετών
 7. ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:  Κορίτσια 12-13 ετών
 8. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ –ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Κορίτσια 13-18 ετών
 9. ΠΑΙΔΙΚΟ: Αγόρια 14-16 ετών
 10. ΕΦΗΒΙΚΟ: Αγόρια 17-19 ετών
 11. ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ - ΜΑΜΑΔΕΣ  από 20 έως 101 ετών!!! Νέο

 

Καμάρι του συλλόγου το αντρικό μας τμήμα, που μετά από 3 συνεχόμενες ανόδους αγωνίζεται πλέον στην Α΄ΕΣΚΑ ΑΝΔΡΩΝ. Μια πολύ δύσκολη κατηγορία, όπου θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να σταθούμε επάξια και να διακριθούμε.

Φέτος είναι η μοναδική χρονιά που το πρόγραμμα του γηπέδου έχει βγει από πολύ νωρίς, οπότε μπορούμε να κάνουμε τον προγραμματισμό μας.
Με προσμονή περιμένουμε την ανακατασκευή του κλείστου ''Μπάμπης Χολίδης''και  την επιδιόρθωση πολλών ανοιχτών γηπέδων στον Δήμο μας, όπως έχουν προαναγγελθεί.
Καλή αθλητική χρονιά σε όλες τις ομάδες, αθλητές προπονητές και καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά μας!ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 6945101669-6944398846
SITE: www.artemisbc.gr
EMAIL: artemisbc2010@gmail.com
FACEBOOK: Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ


ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ