30/10/21

2 στα 2 οι Κορασίδες μας!



2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για τα κορίτσια μας τα οποία ξεκίνησαν με μεγάλη νίκη  στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησαν της ομάδας των Κουκουβάουνων με σκορ 72-41.

Το 1ο παιχνίδι ήταν ντέρμπι μόνο για ένα δεκάλεπτο, στην συνέχεια τα κορίτσια μας ανέβασαν την απόδοση τους κατακόρυφα και έφτασαν εύκολα στην νίκη.
Η ομάδα μας είχε τις απουσίες των τραυματιών Μουμούρη και Γκίκα (η πρώτη έχει επιστρέψει ήδη στις προπονήσεις ενώ η Γκίκα θα χρειαστει 10 ημέρες ακόμα).



Αναλυτικά:

Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ  72-41

Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ:(Καλαϊτζάκη) Μποτοπούλου Α.24, Ορσάρη 4, Πανταζή 26(1) ,Ντάση, Παϊτέρη 2, Αμπτελ-Χακ, Μποτοπουλου Κ. 8, Δεσποτάκη 2, Μπακογιάννη 2.

Στο 2ο παιχνίδι κόντρα στην ομάδας της Πεύκης, η Αλεξία Πανταζή κλήθηκε να καλύψει το επιθετικό κενό που δημιούργησε η απουσία των αδελφών Μποτοπούλου. Και  το κατάφερε, σημειώνοντας 46 πόντους με 2 τρίποντα, έχοντας μάλιστα καταπληκτικά ποσοστά ευχτοχίας. Επάξια στάθηκαν δίπλα της και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια, ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση τους, σε ένα παιχνίδι που στην σύνθεση μας είχαμε μόλις 7 παίκτριες λόγω τραυματισμών. Είναι χαρακτηριστικό ότι η 11χρονη Δήμητρα Δεσποτάκη αγωνίστηκε για περισσότερα από 15' λεπτά και μάλιστα είχε πολύ καλή απόδοση. 





Αναλυτικά:

Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΠΕΥΚΗ 71-33

Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ:(Καλαϊτζάκη): Ορσάρη 7(1), Πανταζή 46(2), Παϊτέρη 4, Μουμούρη 2, Δεσποτάκη 4 , Μπακογιάννη 2,Κιαχοπούλου 6.

Επόμενο παιχνίδι το Σάββατο 30/10 απέναντι στον επίσης αήττητο Ωρωπό εκτός έδρας.