10/1/22

Αργυρός Υποστηρικτής μας η VIP'S SECURITY
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι δίπλα στον σύλλογό μας ως Αργυρός Υποστηρικτής θα βρίσκεται η γνωστή εταιρεία φύλαξης VIP'S SCURITY.

Η VIPS SECURITY δημιουργήθηκε πριν 20 χρόνια περίπου με σκοπό να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ασφαλείας στους πολίτες της Χώρας μας, η οποία εμφανίζει ολοένα και αυξανόμενη εγκληματικότητα και νέες μορφές βίας.
Η διαρκώς αυξανόμενη εγκληματικότητα, καθιστά απαραίτητη τη λήψη προληπτικών μέτρων απ΄ όλους μας, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε πιθανός κίνδυνος, που διαταράσσει την ομαλή λειτουργία των πραγμάτων.

Η Vip’s Security διαθέτει μία από τις αποτελεσματικότερες ομάδες ασφαλείας στην Ελλάδα. Ο επαγγελματισμός, η εμπειρία και η εκπαίδευση του προσωπικού μας εγγυούνται την μέγιστη ασφάλεια των πελατών μας.

Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει ένα σύστημα ασφαλείας αντάξιο των προσδοκιών των πελατών μας. Παράλληλα διαθέτει όλες τις εγκρίσεις λειτουργίας από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς.
Αναλαμβάνει τη μελέτη και την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας στο χώρο σας ενώ, ταυτόχρονα φροντίζει και για την επίβλεψη από τον χώρο του κέντρου λήψης σημάτων.

Η Vip’s προσφέρει υπηρεσίες ασφαλείας σε πολλές επώνυμες και μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και σε μικρότερες, καταβάλλοντας πάντα την μέγιστη προσοχή και τον ίδιο επαγγελματισμό σε κάθε περίπτωση.
Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε:

  • Στατικές φύλαξης χώρων
  • Περιπολίες εργοστασίων – σπιτιών – καταστημάτων
  • Συνοδεία προσώπων
  • Συνοδεία χρηματαποστολών
  • Σύνδεση προστατευόμενου χώρου με συστήματα ασφαλείας
  • Σύνδεση προστατευόμενου χώρου με κέντρο λήψης σημάτων.

Η επιτυχημένη πορεία της VIP’S SECURITY οφείλεται στη διαρκή ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού της, σύμφωνα με τα πρότυπα της παγκόσμιας τεχνολογίας.
Η στήριξη της VIP'S SECURITY είναι ιδιαίτερα σημαντική και έρχεται να συνεισφέρει στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο σύλλογός μας να προσφέρει στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στην νεολαία του Δήμου μας και όχι μόνο.

Σας ευχαριστούμε!