12/12/21

Προπόνηση... στην ψυχή και την καρδιά μας!

 


Tην Παρασκευή το πρωί, είχαμε την μεγάλη χαρά να υποδεχτούμε για προπόνηση στο γήπεδο μας μέλη από το ίδρυμα Αρωγή και Βαμβακάρειο Ξενώνα.

Ήρθαν για να διδαχτούν από τους προπονητές μας τα βασικά του αθλήματος, αλλά μάλλον εμείς ήμασταν αυτοί που τελικά διδαχτήκαμε από αυτούς.
Μάθαμε το τι σημαίνει να προσπαθείς και να καταφέρνεις περισσότερα από αυτά που περιμένουν οι γύρω σου.
Μάθαμε το πόσο μεγάλη χαρά μπορεί να νιώσει μέσα από τον αθλητισμό ο οποιοσδήποτε, ανεξαρτήτου ικανότητας και αποτελέσματος.
Μάθαμε το τι αξία έχει ένα αληθινό, αγνό χαμόγελο που προέρχεται από ένα καλάθι ή από το χειροκρότημα για μία προσπάθεια.


Τα κατάφεραν φυσικά σε όλες τις ασκήσεις και τα παιχνίδια, έμαθαν τους βασικούς κανονισμούς του αθλήματος , διασκέδασαν και χάρηκαν.
Μετά την προπόνηση πήραμε όλοι μαζί το πρωινό μας έξω από το γήπεδο, απολαμβάνοντας τον καλό καιρό και δώσαμε ραντεβού για το καλοκαίρι για την επόμενη προπόνηση, ενώ υποσχεθήκαμε μετάλλια και μπλουζάκια την επόμενη φορά, αφού πλέον θα είμαστε έτοιμοι και για αγώνα!
Στο τέλος μας ευχαρίστησαν για την εκδήλωση, αλλά εμείς απαντήσαμε ότι το ευχαριστώ είναι από εμάς προς εκείνους και μόνο, για όσα προσέφεραν στην καρδιά και την ψυχή μας.
Τέλος να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλες τις κοπέλες που εργάζονται στα Αρωγή και στον Βαμβακάρειο Ξενώνα που ήρθαν μαζί και φυσικά στην δραστήρια πρόεδρο τους την κα Maria Mpouki
Ο τρόπος που έδειχναν τα παιδιά την αγάπη τους προς το προσωπικό και την πρόεδρο, δείχνει αν μη τι άλλο, ότι εισπράττουν πάρα πολύ αγάπη και ότι απολαμβάνουν ιδιαίτερης φροντίδας. Σας αξίζουν πολλά ΜΠΡΑΒΟ για το έργο σας!

ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ
Μία ΟΜΑΔΑ - μία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!