8/12/21

Νέα διοίκηση στον ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ!



Την Κυριακή, στο κλειστό γήπεδο ''Μπάμπης Χολίδης'' τα μέλη μας στα πλαίσια της τακτικής Γενικής Συνέλευσης, συζήτησαν για τα σοβαρά θέματα που αφορούν την ομάδα, όπως είναι το γηπεδικό πρόβλημα και οι οικονομικές δυσκολίες που έχει φέρει η πανδημία. Παράλληλα έγινε και ο μέχρι τώρα αγωνιστικός απολογισμός όλων των τμημάτων, με την ικανοποίηση για την πορεία και τα αποτελέσματα να είναι έκδηλη!

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες μας, από τις οποίες προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με 3ετή θητεία.  Η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται σε καλά χέρια επιφανών Μενιδιατών, οι οποίοι με όραμα και πολύ διάθεση, είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι χρειάζεται για να συνεχίσει ο σύλλογος την ανοδική του πορεία. 
Μετράμε μόλις 11 χρόνια ζωής, αλλά έχουμε πετύχει ήδη πάρα πολλά, με σημαντικότερο την προσφορά μας στην κοινωνία του Μενιδίου και ειδικά στα νέα παιδιά! Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι ο ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ έχει μεγαλώσει, έχει εδώ και καιρό αλλάξει επίπεδο, με συνέπεια να έχουν μεγαλώσει και οι ανάγκες του.



Οι αρχαιρεσίες ανέδειξαν το παρακάτω ευέλικτο 5μελές διοικητικό συμβούλιο, το οποίο τις αμέσως επόμενες μέρες θα συσταθεί σε σώμα:

Λιβάνιος Σταύρος, Γεωπόνος-Επιχειρηματίας, δημότης Αχαρνών
Δαϊδινίδης Χρήστος, Στρατιωτικός, δημότης Αχαρνών
Παλατιανός Χρήστος, Στρατιωτικός, δημότης Αχαρνών
Δάφνη Αντιγόνη, Ιδ. Υπάλληλος, δημότης Αχαρνών 
Δεσποτάκη Αγγελική, Συνταξιούχος, δημότης Ν.Κίου

*Αξίζει να σημειωθεί ότι τηρήθηκαν απόλυτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται για τις διαδικασίες αυτές.