29/3/22

ΑΝΟΔΟΣ για τις κορασίδες μας!

 


Η εκπληκτική φετινή πορεία των κορασίδων μας επιβραβεύτηκε   με την ΑΝΟΔΟ στην Β' Κατηγορία, ακόμα και αν ηττηθεί στον τελευταίο αγώνα της εκτός έδρας με τον Φίλιππο Περιστερίου.
Μετά τα δύσκολα αυτά 2  χρόνια της καραντίνας,  τα κορίτσια δούλεψαν σκληρά να επανέλθουν στην κατάσταση που πρέπει και αν δεν είχε διακοπεί πέρυσι το πρωτάθλημα, η άνοδος αυτή θα είχε έρθει πιο νωρίς.

Μένοντας σε πολλά παιχνίδια με 7-8 παίκτριες λόγω τραυματισμών και νοσήσεων covid, ομάδα μας δεν πτοήθηκε ούτε λεπτό, τα κορίτσια μας έσφιγγαν πάντα τα δόντια και κατάφερναν να παίζουν ‘λίγο παραπάνω’ και να καλύπτουν κάθε φορά τις απουσίες.
Το πιο σημαντικό σε αυτήν την ομάδα όμως είναι ο χαρακτήρας και το ήθος αυτών των παιδιών  καθώς και η αγάπη τους για την ομάδα.




Για την ομάδα μας ακόμα πιο σημαντικό και ελπιδοφόρο, είναι η παρουσία άλλων 40 κοριτσιών στις υποδομές μας ,που δουλεύουν σε εντατικούς ρυθμούς και θα έρθουν να συνεχίσουν  σιγά σιγά το έργο των τωρινών κορασίδων μας.

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια μας και στην προπονήτρια τους Ελένη Καλαϊτζάκη, που είναι μαζί τους από το ξεκίνημα  και στέκεται πάντα δίπλα τους, σε ότι και αν χρειαστούν.
Το γυναικείο μπάσκετ ανθίζει στον σύλλογο μας και σύντομα θα έχει την πορεία που του αναλογεί.

Είμαστε όλοι υπερήφανοι για τα κορίτσια μας και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και επιτυχίες παντού στην ζωή τους.