5/6/22

Μεγάλη πρόκριση και οι Παμπαίδες Α'!

 


Στις  32 καλύτερες ομάδες της Αθήνας προκρίθηκε η ομάδα  των παμπαίδων  μας, κάνοντας εξαιρετική πορεία.
Έχοντας στην σύνθεση της μόλις τρεις παίκτες του 2007 και όλοι οι υπόλοιποι του 2008 και του 2009, έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει. Παρά την ανησυχία μήπως με μικρότερους αθλητές δεν καταφέρουμε να σταθούμε καλά στο πρωτάθλημα, ήρθε να μας εκπλήξει ευχάριστα η εύκολη πρόκριση στην επόμενη φάση, με τους μικρούς να ανατρέπουν όλα τα προγνωστικά!

Σε 7 παιχνίδια, τα 4 μάλιστα εκτός έδρας,  η ομάδα μας έκανε μόλις μια ήττα εκτός με τον Άτταλο, η οποία μάλιστα θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί καθώς η ομάδα μας παρατάχθηκε με πολλές απουσίες στο συγκεκριμένο παιχνίδι.



Μεγάλο ματς έγινε την τελευταία αγωνιστική απέναντι στους γειτονικούς Αχαρνής, στο οποίο ο νικητής θα περνούσε στην επόμενη φάση. Η σημαντικότητα του παιχνιδιού  καθώς και η παρουσία πολλών φίλων στην εξέδρα του γηπέδου  άγχωσε πολύ τους αθλητές και των δυο ομάδων, κάτι που φάνηκε από το χαμηλό σκορ. Τα παιδιά, φίλοι και συμμαθητές  οι περισσότεροι μεταξύ τους, έπαιξαν έναν όμορφο αγώνα και  απέδειξαν σε όλους ότι ο αθλητισμός είναι για να μας ενώνει και όχι για να μας χωρίζει.
Και οι δυο γειτονικές ομάδες κάνουμε μεγάλο αγώνα για τον αθλητισμό στην πόλη, τα τμήματα μας  προοδεύουν και αναπτύσσονται, αλλά δυστυχώς αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα που δεν μας επιτρέπουν να προσφέρουμε στα παιδιά μας αυτά που πραγματικά αξίζουν.  
Σύντομα, με ξεχωριστό άρθρο,  θα αναφερθούμε στα προβλήματα αυτά... για την ώρα όμως  μένουμε στην επιτυχία της ομάδας μας  και στην χαρά των παιδιών μας.

Την Κυριακή 5/5 η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στις 18:00 εκτός έδρας τον Αμύντα εκτός έδρας, για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Καλή επιτυχία στους αθλητές μας !


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α ΦΑΣΗΣ: 

Άτταλος καματερού –Γ.Σ. Άρτεμις Αχαρνών: 45-38

Γ.Σ. Άρτεμις Αχαρνών-Γ.Σ. Αγίων Αναργύρων 66-45 

Εξέλιξις Ακαδ. Β - Γ.Σ. Άρτεμις Αχαρνών: 36-49

Γ.Σ. Άρτεμις Αχαρνών- Α.Ο. Θρακομακεδόνων  37-30

Α.Σ.Ο.Χ. Φοίβος- Γ.Σ. Άρτεμις Αχαρνών:38-46

ΑΕ Αχιλλέας - Γ.Σ.Άρτεμις Αχαρνών :36-51  

Γ.Σ. Άρτεμις Αχαρνών-Αχαρνής: 22-17