10/1/23

Νέες σημαντικές νίκες οι Κορασίδες μας!



 Συνέχεια με 2 ακόμα νίκες για το τμήμα των κορασίδων μας , που δίνει φιλότιμη προσπάθεια φέτος  να παραμείνει στην Β΄ κατηγορία κορασίδων. Το τέλος του 1ου γύρου μας βρίσκει ισόβαθμους στην 5η θέση μαζί με Εύνικο και Άγ. Νικόλαο Παλλήνης. Οπότε είναι στα χέρια των κοριτσιών μας να πετύχουν τον στόχο τους.

 Στο παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου, κερδίσαμε εύκολα τον Άρη Πετρούπολης στην έδρα μας, με σκόρ 69 -37, παρά τις απουσίες 3 βασικών παικτριών (Γκίκα, Κιαχοπούλου και Ορσάρη).

Στο επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Γ.Σ. Ηλιούπολης , ενώ τα κορίτσια μας δυσκολεύτηκαν στην αρχή, με δυνατή άμυνα στην συνέχεια κατάφεραν να χτίσουν σιγά σιγά την διαφορά και να κερδίσουν με τελικό  σκορ 31-59 .
Αξιοσημείωτο είναι το ότι το playmaker μας η Αλεξία Πανταζή, διανύει περίοδο εκπληκτικής φόρμας, σημειώνοντας στο 1ο παιχνίδι 34 πόντους με 5 τρίποντα και στο 2ο  36 πόντους με 3 τρίποντα. Παράλληλα συμμετέχει ήδη στα κλιμάκια Προεθνικής της ΕΟΚ και βοηθάει σημαντικά την ομάδα και της συμπαίκτριες τις,  να σταθούν ανταγωνιστικά στην νέα κατηγορία.

 Επόμενο παιχνίδι Σάββατο 14/11 20:00 στο Χολίδειο με  ΑΟ ΑΜΥΝΤΑ ΥΜΗΤΤΟΥ



Αναλυτικά:

Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ  69-37

Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ:. Μποτοπούλου , Πανταζή 34(5), Δεσποτάκη 16, Κοντου, Βασιλείου 8, Μουμούρη 4, Ρόδη Κ., Ρόδη.Β. , Πολιτίδου 2, Πάγιαυλα.

Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 31-59

Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Μποτοπούλου 10, Πανταζή 36(3), Κιαχοπούλου , Γκίκα 2,  Ορσάρη 3(1), Δεσποτάκη 4,Κοντου 2, Μουμούρη , Ρόδη Κ., Ρόδη.Β. , Πολιτίδου