16/3/23

Εκπληκτική βραδιά στην κοπή της πίτας μας!




Ένα υπέροχο βράδυ πέρασαν όσοι βρέθηκαν στην κοπή της πίτας μας την περασμένη Κυριακή. Όπως πάντα, οι εκδηλώσεις του συλλόγου μας ξεχωρίσουν και για ακόμα μια φορά το κλειστό ''Μπάμπης Χολίδης'' ήταν κατάμεστο!





Η γιορτή άρχισε με αγώνες των τμημάτων υποδομής μας, με τους μικρούς αθλητές μας να κλέβουν την παράσταση!


Στην συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις των καλεσμένων μας, του coach Κώστα Μίσσα, (ο Λεωνίδας Κασελάκης δεν μπόρεσε λόγω covid), των Κορασίδων μας που ανέβηκαν κατηγορία, των εισακτέων στα πανεπιστήμια, των projunior, καθώς και των τριών χορηγών που στηρίζουν τον σύλλογό μας, τις εταιρείες GEMMA (Χρυσός Χορηγός), ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ (Χρυσός Χορηγός) και VIPS SECURITY (Υποστηρικτής).











Αμέσως μετά τα μεγαλύτερα παιδιά, αγόρια και κορίτσια έπαιξαν διπλό, και ακολούθησε το καθιερωμένο ματς μπαμπάδων-μαμάδων, οι οποίοι έδειξαν να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση!!!




Η βραδιά έκλεισε με πολύ φαγητό, γλυκά και μουσική μέχρι αργά.


Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Βρεττός, η πρόεδρος της ΔΗΦΑ κα Αγγελική Ζαχαριάδη, η κα Βίκυ Καράμπελα (εκ μέρους του βουλευτή κ. Βασίλη Οικονόμου), η κα Χριστίνα Κασσανδρή αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, η κα Μαρία Μπούκη πρόεδρος Αρωγής & αναπληρώτρια πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης ''Διέξοδος'', ο κ. Γιάννης Κασσανδρής σύμβουλος δημάρχου και οι κκ Βαγγέλης Κατάρας, Σταύρος Στρατιώτης, Δημήτρης Τσατσούλης και Διονυσία Μπομπόνη