30/8/23

Έναρξη Αθλητικής Χρονιάς 2023-24!

 


Την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές στην ακαδημία μπάσκετ “ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ”, καθώς και οι προπονήσεις για την νέα χρονιά 2023-2024.
 
   Η σοβαρή και μεθοδική προπόνηση και το βάρος που δίνει ο σύλλογος στις υποδομές του, φέρνει καρπούς. Οι αθλητές εξελίσσονται και διαρκώς νέα παιδιά επιλέγουν την ομάδα μας για να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ από έμπειρους προπονητές.
Όλοι οι καινούργιοι αθλητές μπορούν να πάρουν μέρος σε δοκιμαστικές προπονήσεις και να γνωρίσουν την ομάδα μας από κοντά. Η συνδρομή είναι χαμηλή, η εγγραφή δωρεάν, ενώ δεν υπάρχει υποχρεωτική αγορά ρουχισμού.
 
Οι εγγραφές γίνονται όλο τον χρόνο, ενώ οι νέοι αρχάριοι αθλητές μπαίνουν σε μεταβατικά τμήματα, ανάλογα με το επίπεδο και την ηλικία τους. Η ομάδα μας εφαρμόζει εξειδικευμένα προγράμματα προπόνησης.
Υπάρχουν τμήματα αγωνιστικά προχωρημένα και ταυτόχρονα αρχάρια, για αθλητές όλων των ηλικιών, έτσι ώστε ακόμα και σε πιο μεγάλη ηλικία, να μπορούν τα παιδιά να προσαρμοστούν και να μάθουν τα βασικά, χωρίς καμία πίεση πρωταθλητισμού.

 
 
Τμήματα που λειτουργούν στον σύλλογο μας
  • PROJUNIOR:  Ένα πρόγραμμα ‘’Παιχνίδι και Μπάσκετ’’ με χαμηλές μπασκέτες και μικρές μπάλες , για αγόρια και κορίτσια 4-7 ετών
  • JUNIOR:   Aγόρια κορίτσια 8 -10 χρονών
  • ΠΡΟΜΙΝΙ:  ΑΓΌΡΙΑ 10-11 ετών
  • ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ: Κορίτσια 10 -11 ετών
  • ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ: Αγόρια 12 ετών 
  • ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ:  Αγόρια 13 ετών
  • ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:  Κορίτσια 12-13 ετών
  • ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ –ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Κορίτσια 13-18 ετών
  • ΠΑΙΔΙΚΟ: Αγόρια 14-16 ετών
  • ΕΦΗΒΙΚΟ: Αγόρια 17-19 ετών
  
Καμάρι του συλλόγου το αντρικό μας τμήμα, που αγωνίζεται στην Β΄ΕΣΚΑ ΑΝΔΡΩΝ.

Το παιδικό μας τμήμα την περσινή χρονιά,  κατάφερε μετά από ένα συγκλονιστικό πρωτάθλημα ανέβει στην Α2 κατηγορία.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η ομάδα μας για πρώτη φορά θα κατεβάσει και 2η ομάδα παιδικού στην Β΄κατηγορία. Περιμένουμε αγόρια 2008-09  που πιστεύουν ότι μπορούν να ενταχθούν και να συμμετάσχουν σε μια από τις 2 κατηγορίες , για δοκιμαστικές προπονήσεις , κατόπιν συνεννόησης.

Η ομάδα κορασίδων μας παρέμεινε επίσης άνετα στην Β' κατηγορία ΕΣΚΑ.Και σε αυτό το τμήμα περιμένουμε κορίτσια 2008-10 για δοκιμαστικές προπονήσεις.
Όλα τα αγωνιστικά τμήματα μας είχαν αξιόλογες πορείες στα πρωταθλήματα που πήραν μέρος και του χρόνου όλοι οι αθλητές –τριες θα συμμετέχουν σε οσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες και πρωταθλήματα.

Το αντρικό μας τμήμα ξεκίνησε ήδη προπονήσεις  από 21/8, ενώ κορασίδες και παιδικό εφηβικό από 28/8.Τα υπόλοιπα αγωνιστικά τμήματα, θα ξεκινήσουν Παρασκευή 1/9

Καλή αθλητική χρονιά σε όλες τις ομάδες, αθλητές προπονητές και καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά μας!
  Σας περιμένουμε με χαρά να εντάξετε και το δικό σας παιδί στην όμορφη οικογένεια της ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, όπου το μπάσκετ είναι χαρά και διασκέδαση πάνω απ’ όλα και κέρδος μας το χαμόγελο των παιδιών.