27/2/24

Μαγική βραδιά στην κοπή της πίτας μας!



Σε μια πραγματικά εκπληκτική ατμόσφαιρα, έκοψε την πίτα του ο σύλλογός μας, με την παρουσία του κόσμου να είναι μοναδική αφού γέμισε το κλειστό ''Μπάμπης Χολίδης'' περισσότερο από κάθε προηγούμενη φορά! Η ''οικογένεια'' μας γίνεται όλο και μεγαλύτερη και αυτό είναι και η καλύτερη απόδειξη της δυναμικής της ομάδας μας και κυρίως της ενότητας που διακρίνει τον ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ  σε όλα τα επίπεδα.
Η βραδιά ξεκίνησε με τα καθιερωμένα παιχνίδια των ακαδημιών μας. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε 3 γήπεδα και με την καθοδήγηση των προπονητών μας επιδόθηκαν σε δυναμικά διπλά!



Την εκδήλωσε άνοιξε ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας κ. Μάριος Δεσποτάκης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τον κόσμο και τους καλεσμένους, έκανε έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, με ιδιαίτερη έμφαση στην συνεχώς αναπτυσσόμενη Ακαδημία μας, όπως και στην τεράστια επιτυχία της παιδικής μας ομάδας, που ανέβηκε στην Α2 κατηγορία.
Κατόπιν επισήμανε τα τεράστια γηπεδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, και η ιαχή ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, έσεισε το κλειστό και όλος ο κόσμος όρθιος χειροκροτούσε!
Ο κ. Δεσποτάκης έκλεισε την ομιλία του με μία σημαντική ανακοίνωση, η οποία κυριολεκτικά  ενθουσίασε τον κόσμο: Την δημιουργία Γυναικείας Ομάδας, η οποία θα πάρει μέρος στο Πρωτάθλημα Γυναικών 2024-25, μιας ακόμα απόδειξης της προόδου και της ανάπτυξης  του συλλόγου και φυσικά πολύ μεγάλης προσφοράς του στον αθλητισμό των Αχαρνών και την κοινωνία γενικότερα!




Στην συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις. 
Πρώτη τιμήθηκε για την προσφορά της στο Ελληνικό μπάσκετ η διεθνής παίκτρια  Εβίνα Σταμάτη, η οποία μίλησε στα παιδιά για την συνέπεια που πρέπει να έχουν σαν αθλητές και να συνεχίσουν να προσπαθούν για το καλύτερο. 
Ακολούθησε η βράβευση του γνωστού ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Παπαδόπουλου, που οδήγησε το καλοκαίρι την Εθνική Νέων ανδρών στην 3η θέση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο coach αναφέρθηκε στην αξία του αθλητισμού για τα παιδιά και την σωστή στήριξη που πρέπει να έχουν από τους γονείς.

Οι καλεσμένοι μας έδωσαν μετάλλια  στην παιδική μας  ομάδα που ανέβηκε κατηγορία, καθώς και σε όλους τους μικρούς αθλητές-τριες μας.

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Ιωάννης Κατσανδρής, ειδικός σύμβουλος  Δημάρχου καθώς και η αντιδήμαρχος κα Μαρία Μπούκη.
 
Τέλος, ακολούθησαν τα καθιερωμένα διπλά  μπαμπάδων –μαμάδων ενάντιων αθλητών. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Ζαχαροπλαστείο Βυζάντιο (Λαοδικείας 15 & Αγίου Διονυσίου, Αχαρνές) και τον κ. Κώστα Παπαδόπουλο για την προσφορά της πίτας, καθώς και την πιτσαρία  ΖΕΑΚΙΣ (Εθ. Αντιστάσεως 65, Αχαρνές), για την προσφορά στις πίτσες του πάρτι που ακολούθησε,  σε τιμές κόστους.

Ευχόμαστε σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά, με την ελπίδα καλύτερων γηπεδικών συνθηκών για την ομάδα μας.