10/3/24

Σε τροχιά ανόδου οι κορασίδες μας!



Δύο τεράστιες νίκες στα τρία ντέρμπι πήραν οι κορασίδες μας, σφραγίζοντας την 2η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και έχοντας αβαντάζ 2-0 έναντι της ομάδας της Ν. ΙΩΝΙΑΣ στα playoff ανόδου στην Α κατηγορία.

Σε ένα κατάμεστο Χολίδειο, με κόσμο που θα ζήλευαν ακόμα και αντρικές ομάδες εθνικών κατηγοριών, η ομάδα μας έκανε κακό ξεκίνημα με την Ν.ΙΩΝΙΑ στο χθεσινό παιχνίδι, βρισκόμενη στην αρχή πίσω στο σκορ με 6-20, εγκλωβισμένη στην κλειστή άμυνα ζώνης των φιλοξενούμενων. Στην συνέχεια όμως βρήκαν τις λύσεις, έτρεξαν στον αιφνιδιασμό και με την Κιαχοπούλου να βομβαρδίσει για ένα ακόμα παιχνίδι με 5 τρίποντα το αντίπαλο καλάθι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Πήραν μάλιστα στο 4 ο δεκάλεπτο διαφορά 10 πόντων την οποία αύξησαν και διατήρησαν μέχρι το τέλος.



Μεγάλη εμφάνιση και νίκη πέτυχαν επίσης, με σκορ 63-30, απέναντι στον ΑΓ.Νικόλαο Παλλήνης, που ήταν επίσης σημαντική για το πρωτάθλημα. Σε ένα γεμάτο γήπεδο πάλι από κόσμο, τα κορίτσια μας έκαναν την καλύτερη φετινη τους εμφάνιση , με την Κιαχοπουλου να βομβαρδίζει με 5 τρίποντα από τα 6.25, την Δεσποτάκη με 27 πόντους να την ακολουθει στο σκοράρισμα, αλλά και με την πολύ καλή άμυνα και τις σωστές επιθετικές συνεργασίες όλων των υπόλοιπων κοριτσιών.

Στο 3 ο παιχνίδι με το πρωτοπόρο και αήττητο Μαρούσι, η ομάδα μας κοίταξε τις αντίπαλες στα μάτια, κατάφερε μέχρι το 3 ο δεκάλεπτο να έχει το παιχνίδι στον πόντο, αλλα η κούραση τελικά τις κατέλαβε στο τέλος. Μένει όμως η πολύ καλή εμφάνιση τους παρακαταθήκη για την συνέχεια.

Τέλος είχε προηγηθεί και νίκη μέσα στον Ιωνικό Ν.Φιλαδελφείας με σκορ 41-55.
Η ομάδα προετοιμάζεται πλεον για τα playoff , συγκεντρωμένη στην καλή δουλειά και σκληρή προσπάθεια.






Αναλυτικά:

Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: - ΕΣΚΔ. Ν.ΙΩΝΙΑΣ 53-38
ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Αναγνωστοπούλου, Μποτοπούλου 6, Κόντου, Δεσποτάκη 12, Ρόδη, Βασιλείου, Γκίκα 16, Κιαχοπούλου 19(5), Πολιτίδου, Γεωργοπούλου.

ΜΑΡΟΥΣΙ - Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 46-36
ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Αναγνωστοπούλου, Μποτοπούλου 4, Δεσποτάκη 11, Ρόδη, Βασιλείου 4, Γκίκα 8, Κιαχοπούλου 8(2), Πολιτίδου, Γεωργοπούλου, Γεροντίδου, Παυλίδου.

Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ - ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 63-30
ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Αναγνωστοπούλου, Μποτοπούλου 5, Κόντου, Παυλίδου, Δεσποτάκη 27(1), Ρόδη, Βασιλείου 2, Γκίκα 11, Κιαχοπούλου 17(5), Πολιτίδου 2 ,
Σκαματζούρα.

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ.- Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 41-55
ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Αναγνωστοπούλου, Μποτοπούλου 9, Κόντου 3(1), Παυλίδου, Δεσποτάκη 27(2), Ρόδη, Βασιλείου 5, Γκίκα 2, Γεωργοπούλου, Κιαχοπούλου 7, Πολιτίδου, Γεροντίδου.