11/2/16

Κοπή πίτας 2016

Μέσα σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ τη περασμένη Κυριακή, στο κλειστό ‘’Χολίδειο’’ γυμναστήριο. Την οργάνωση της εκδήλωσης επιμελήθηκε η ψυχή του συλλόγου και  υπεύθυνη προπονητικών προγραμμάτων κ. Ελένη Καλαϊτζάκη  και παρόντα ήταν όλα τα μέλη του νέου ΔΣ.





Η εκδήλωση  ξεκίνησε με αγώνες μεταξύ των τμημάτων, όπου την παράσταση έκλεψαν τα projunior, ηλικίας 4-6 ετών!!!






Αμέσως μετά  ο πρόεδρος και ιδρυτής του συλλόγου  κ. Μάριος Δεσποτάκης καλωσόρισε τον κόσμο,  μίλησε για την φετινή πορεία του συλλόγου, την παρουσία των τμημάτων, καθώς και για τους επόμενους στόχους,  αγωνιστικούς και οργανωτικούς.



Στη συνέχεια, απεύθυναν  χαιρετισμό, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιάννης Κασσαβός, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παναγιώτης Πολυμενέας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Θεόφιλος Αφουξενίδης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας κ. Γιώργος Δασκαλάκης.
Και οι τέσσερις τόνισαν την αναγκαιότητα της ανάπτυξης του αθλητισμού στο Μενίδι και  ‘’δεσμεύτηκαν’’ ότι θα βρίσκονται κοντά στο σύλλογό μας.

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Κασσαβός

Ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Πολυμενέας
Ο Αντιδήμαρχος κ. Θεόφιλος Αφουξενίδης
Ο Πρόεδρος της ΔΗΦΑ κ. Γιώργος Δασκαλάκης

Ακολούθησε η βράβευση δύο μεγάλων προσωπικοτήτων του ελληνικού μπάσκετ: 
Του coach Αργύρη Πεδουλάκη και του καλαθοσφαιριστή Γιάννη Καλαμπόκη, ο οποίος είναι και δημότης Μενιδίου.  Οι ομιλίες τους προς τα παιδιά ήταν συγκινητικές και πραγματικά μάγεψαν όλους τους παρευρισκόμενους! Στο τέλος μοίρασαν αυτόγραφα και έβγαλαν πολλές φωτογραφίες με τους μικρούς αθλητές μας!


Ο coach  Αργύρης Πεδουλάκης
Ο αθλητής Γιάννης Καλαμπόκης




Ο Δήμαρχος μας έκοψε τη πίτα του συλλόγου, ενώ  στο τέλος της εκδήλωσης οι αθλητές και οι αθλήτριες μας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν  σπιτικές λιχουδιές, γλυκά και χυμούς!