6/6/16

Ο Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ στο 3on3 του ΠΣΑΚ !4 αθλήτριες μας από το τμήμα των κορασίδων μας, εκπροσώπησαν την ομάδα μας  Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, στο 3 on 3 που διοργάνωσε ο ΠΣΑΚ και ο πρόεδρος της Γιάννης Καλαμπόκης, στην Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών.

Η Μαρία Γάκη, η Μαριτίνα Αντωνίου, η Άννα  και Σοφία Πανάϊκα, είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν εναντίον των παικτών Γιάννη Καλαμπόκη, Αντώνη Φώτση, Βαγγέλη Μάντζαρη, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Νίκου Βούλγαρη. Ο αγώνας έληξε με νικήτριες τις παίκτριες μας (11-10), μετά από ένα όμορφο παιχνίδι.

Οι αθλητές της Εθνικής έπαιξαν μεν πιο χαλαρά, αλλά στο τέλος μόνο καλά σχόλια είχαν να πουν για τις αθλήτριές μας, οι οποίες εντυπωσίασαν όλους με το πάθος και την τεχνική τους κατάρτιση. 


Μετά τους αγώνες έγιναν διαγωνιστικά σουτ και οι παίκτριες μας έβγαλαν πολλές φωτογραφίες με τους αθλητές, αποκομίζοντας μια  πολύ σημαντική εμπειρία.

Την διοργάνωση παρακολούθησαν μέλη του Δ.Σ της ομάδας μας και πολλοί γονείς.


Ευχόμαστε να επαναληφθούν τέτοιες ενέργειες που προβάλουν το άθλημα.

Ραντεβού στο γήπεδο μας το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, για το δικό μας εσωτερικό 3 on 3 και την γιορτή λήξης της ομάδας μας, με φαγητό και μουσική, όπως κάθε χρόνο!

Περισσότερες φωτογραφίες σε λίγο...