2/7/17

Χρειαζομαστε ΒΟΗΘΕΙΑ στη προσπάθειά μας!





Όπως είχαμε προαναγγείλει εδώ και έναν περίπου χρόνο,  προχωρήσαμε στην δημιουργία ανδρικού τμήματος το οποίο θα  συμμετάσχει  στο πρωτάθλημα της Δ΄ΕΣΚΑ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα η ομάδα πραγματοποίησε  μεταγραφές  αξιόλογων αθλητών και θα παρουσιαστεί αρκετά ενισχυμένη.  Οι αθλητές που ήρθαν είναι κάτοικοι Αχαρνών και της ευρύτερης περιοχής  και θα πλαισιωθούν από τους ταλαντούχους εφήβους της ομάδας μας.


Επίσης την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο  εκτός από κορασίδες, εφήβους και πανκορασίδες, η ομάδα μας θα κατέβει και στα πρωταθλήματα παιδικού και παμπαίδων. Όπως είναι εύλογο, περιμένουμε την βοήθεια της δημοτικής αρχής και ειδικότερα της ΔΗΦΑ, προκειμένου να βρεθούν περισσότερες ώρες για να μπορέσουν να προπονηθούν και τα δικά μας παιδιά.
Στόχος όλων πρέπει να είναι οι μαθητές να βρίσκονται εντός των αθλητικών χώρων, μακριά από τους κινδύνους  που τους περιτριγυρίζουν.
Οι ώρες που έχουμε στο κλειστό γυμναστήριο ‘’Χολίδειο’’ είναι  όχι μόνο ανεπαρκείς, αλλά απογοητευτικές για την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας. (16 ώρες  την εβδομάδα για αγώνες –προπονήσεις  7 τμημάτων, που από του χρόνου θα γίνουν 9 τα τμήματα…)

Οι ώρες δεν δίνονται σε ένα σύλλογο απλά, αλλά σε μαθητές, κατοίκους Αχαρνών, που ζητούν μια διέξοδο και μια ευκαιρία να διακριθούν μέσα από υγιείς διαδικασίες.

Η ομάδα μας λειτουργεί ως οικογένεια και θα συνεχίσει να το κάνει, έχοντας στο πλάι της τους γονείς των αθλητών και πολλούς  φίλους και υποστηρικτές της.

Μάλιστα στην τελευταία συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Δεσποτάκης  με τον προέδρο της ΔΗΦΑ κ. Δασκαλάκη, φάνηκε μια πραγματικά πολύ θετική διάθεση από τη πλευρά του Δήμου για να μας βοηθήσει. Αναμένουμε λοιπόν τα ευχάριστα  νέα.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΛΦΜ Αχαρνής  για την παραχώρηση 3 αθλητών στο σύλλογο μας. Επίσης ευχαριστούμε τον ΑΕ Αχιλλεύς   για τη διευκόλυνση που μας παρέχει σχετικά με την ώρα του αγώνα και κάποιων προπονήσεων της ανδρικής ομάδας . Και με τα δύο αυτά σωματεία οι σχέσεις μας είναι άριστες και στόχος μας είναι να  υπάρξει συνεργασία σε πολλά επίπεδα στο άμεσο μέλλον.