20/8/17

Τουρνουά ''ΦΙΛΙΑΣ'' και ''ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ '' από την ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ!


Την διεξαγωγή δύο τουρνουά μπάσκετ φιλίας, διοργάνωσε η ομάδα μας.

Το πρώτο τουρνουά με την ονομασία ‘’ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ‘’ αφορούσε τους εφήβους  και στο οποίο έλαβαν μέρος  8 ομάδες (ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ- ΕΥΝΙΚΟΣ-ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ-ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ –ΝΕΟΙ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ- ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ-ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΑΝΤΑΙΟΣ).
Οι ομάδες συναντήθηκαν μεταξύ τους σε διπλά παιχνίδια και 1η ομάδα ανακηρύχθηκε αυτή του ΕΥΝΙΚΟΥ.




Στο όμορφο all star που έλαβε μέρος στο Χολίδειο γυμναστήριο, πήραν μέρος 4 αθλητές από κάθε ομάδα. Ο αγώνας που διεξήχθη ήταν αρκετά συναρπαστικός , με δυνατές φάσεις, καρφώματα και συγκλονιστική ανατροπή με την λήξη.
Στη συνέχεια ακολούθησαν τα διαγωνιστικά , όπου νικητής στα τρίποντα ήταν ο αθλητής της ομάδας μας  Μιχαηλίδης Γιάννης, στα δίποντα ο αθλητής του Εύνικου  Βελτίστας Κωνσταντίνος  και στις βολές ο αθλητής του Άτταλου Παναγιώτης Κάλιοσης.
Ακολούθησαν οι απονομές , με όλους τους αθλητές που πήραν μέρος  να λαμβάνουν μετάλλιο και έπαθλα η πρώτη ομάδα και οι νικητές των διαγωνιστικών.


Το δεύτερο τουρνουά με ονομασία ‘’JUNIOR STARS’’, για τους  μικρούς 2007-9, έγινε με την συμμετοχή 6 ομάδων (ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ- ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ-ΦΟΙΒΟΣ –ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ-ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ-ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ).
Στην τελετή λήξης ,όπου έγιναν το all star game και τα διαγωνιστικά, το Χολίδειο γυμναστήριο γέμισε με μικρούς αθλητές και πλήθος κόσμου.
Όλα τα παιδιά πήραν μέρος στον αγώνα , ανάμεικτα από όλες τις ομάδες , ευχαριστήθηκαν και έμαθαν  να συνεργάζονται αρμονικά, κάνοντας και καινούριους φίλους.
Στα διαγωνιστικά, ο αθλητής μας  Αθανασόπουλος Παντελής πήρε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό ντρίπλας και επιδεξιότητας .
Κύπελλο συμμετοχής πήραν όλες οι ομάδες και μετάλλια όλοι οι αθλητές , επιβραβευμένοι για την προσπάθεια τους.


Και στα δύο τουρνουά, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του μικρού μαθητή ‘’Μάριου’’,  ενώ όλα τα παιδιά κράτησαν ένα πανό που έφτιαξαν αθλήτριες από την Άρτεμις’’,  που έγραφε ''ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ  ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ''.
Θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα και να συμβάλλουν με την σειρά τους στην προσπάθεια που γίνεται στην περιοχή μας, για την πάταξη της εγκληματικότητας.

Ο αθλητισμός ενώνει, φτιάχνει δυνατούς  χαρακτήρες και κρατάει τα παιδιά μας μακριά από τους κινδύνους που τα τριγυρίζουν.
Ο Σύλλογος μας  Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ  λέει όχι στην βία, όχι στα ναρκωτικά και στην εγκληματικότητα και ΝΑΙ στον αθλητισμό και στην ζωή.
Ευχόμαστε  όλες οι προσπάθειες που γίνονται τον τελευταίο καιρό από όλους στην πόλη μας  να αποδώσουν καρπούς, για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.


Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους στο τουρνουά και δίνουμε ραντεβού για του χρόνου.
Ευχαριστούμε τους αθλητές/τριες  Γάκη Μαρία, Μαριτίνα Αντωνίου, Ποντάκη Παναγιώτη και  Ορφανίδη Μιχάλη, για την βοήθεια τους στα all star game.

Οι προπονήσεις  τις ομάδας μας ξεκινάνε 2 Σεπτέμβρη για τις ακαδημίες μας και λίγο νωρίτερα για τα αγωνιστικά μας τμήματα που πρέπει να ετοιμαστούν για την ερχόμενη περίοδο.
Καλή συνέχεια διακοπών σε όλους, με την ευχή από εμάς, να βελτιωθούν οι συνθήκες προπόνησης της ομάδας μας, για να μπορούμε να συνεχίσουμε το έργο μας και την προσφορά μας στην κοινωνία των Αχαρνών.

Πληροφορίες εγγραφές στα τηλέφωνα: 6945101669-6944398846