10/9/17

Ιστορική νίκη για το ανδρικό μας!


Με νίκη-πρόκριση και μάλιστα εκτός έδρας ξεκίνησε το ''ταξίδι'' της η ανδρική μας ομάδα, η οποία παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ κατά διαστήματα απέκλεισε τον δυνατό Βριλησσιακό μέσα στα Βριλήσσια!  Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι για το νεοσύστατο ανδρικό μας, το οποίο μας γέμισε ικανοποίηση και αρκετή συγκίνηση...




Το πρώτο 10λεπτο κύλησε με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ, όμως στη συνέχεια  ανεβάσαμε  στροφές και κατάφεραμε να πάρουμε μια διαφορά η οποία άγγιξε τους 15 πόντους.
Στο τελευταίο 10λεπτο οι γηπεδούχοι πίεσαν και σε συνδυασμό με τα φάουλ που είχαμε φορτωθεί, ροκάνισαν τη διαφορά, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν κάτι περισσότερο.


Σε γενικές γραμμές είχαμε διάθεση, παλέψαμε για τη κάθε μπάλα και μόνο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε για τη συνέχεια. Φυσικά χρειαζόμαστε πολύ δουλειά ακόμα και αυτό φάνηκε στο προχθεσινό παιχνίδι.


Αναλυτικά:
ΒΡΙΛΙΣΣΙΑΚΟΣ - ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ  57-61 
Ημίχρονο: 23-35
ΑΡΤΕΜΙΣ (Γεροκώστας, Δεσποτάκης): Μπρατσιάκος 5, Μιχαηλίδης, Λουλάσι, Χαλκιάς 18(1), Μανιάς 18(4), Κόκιζας 2, Μπούα 4, Ζορμπάς Λ 2, Κατσιώλης 2, Σιγανός, Μητρέλος 12, Αρβανιτάκος.