18/9/17

Ευχαριστούμε την VAKTAK!



Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία VAKTAK των κκ. Σταύρου και Παναγιώτη Λιαντινιώτη για την μεγάλη χορηγία τους προς την ομάδα των κορασίδων μας,  τα τελευταία 3 χρόνια.
Συγκεκριμένα η ομάδα μας  εφοδιάστηκε με 17 εμφανίσεις  double face, 17 φόρμες, 17 t-shirt και 17 δίπατες τσάντες, ισάριθμα  με τον αριθμό των αθλητριών μας.





Η εταιρία VAKTAK ασχολείται με την μελέτη και κατασκευή επαγγελματικών χώρων και κατοικιών. Είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο, αναλαμβάνοντας μεγάλα έργα γνωστών καταστημάτων όπως  ΙΚΕΑ-ΙΝTERSPORT-RED STORE  ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ  , τραπεζών, γυμναστηρίων, ξενοδοχείων, γραφείων κ.α.
Το ΔΣ του ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ  και οι αθλήτριες, τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους  και ευχόμαστε ότι καλύτερο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.
Ο θεσμός της χορηγίας είναι πολύ σημαντικός στον χώρο του αθλητισμού, ιδιαίτερα όταν γίνεται ανιδιοτελώς, με γνώμονα την θέληση για βοήθεια ενός κοινού και υγιή σκοπού.
Τα χαμόγελα άλλωστε των κοριτσιών που εμφανίζονταν άριστα ενδεδυμένες σε αγώνες και προπονήσεις είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση  και ανταπόδοση, προς αυτούς που προσφέρουν.

Ευχόμαστε να υπάρχουν ανάλογες κινήσεις από ευγενικούς χορηγούς και προς τα άλλα τμήματα μας που το έχουν άμεση ανάγκη.


ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 39 ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ 10435

  ΤΗΛ:2105251165-2103425012  info@vaktak.gr