27/1/18

Τεράστιο διπλό οι άνδρες και... 15/15!



Σε ένα κομβικό  ματς η ομάδα μας κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα στο Καματερό επί του τοπικού Άτταλου και να παραμείνει μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας, ξεφεύγοντας αρκετά από τους διώκτες της και μάλιστα  διατηρώντας το αήττητο με 15 συνεχόμενες νίκες!



Το παιχνίδι ήταν δυνατό, με την ομάδα να βρίσκεται σε μέτρια επιθετική μέρα. Στα πρώτα 15 λεπτά  παίρναμε μικρές διαφορές 4-5 πόντων όπου οι γηπεδούχοι με υπερπροσπάθεια και μεγάλα σουτ κατάφερναν γρήγορα να επιστρέφουν και έδειχναν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη νίκη. Όμως κάπου εκεί, παίζοντας καλή άμυνα και βρίσκοντας ρυθμό, κλείσαμε το ημίχρονο προηγούμενοι με +7 πόντους (22-29) βάζοντας τις βάσεις για τη συνέχεια.
Στην επανάληψη  η άμυνα μας δυνάμωσε κι άλλο, ελέγξαμε απόλυτα τα ριμπάουντ και φτάσαμε χωρίς προβλήματα στην σημαντική και δίκαιη νίκη μας.

Στα χαρακτηριστικά του αγώνα ήταν η δυναμική παρουσία των φιλάθλων μας οι οποίοι δημιούργησαν πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και βοήθησαν τα μέγιστα στη προσπάθεια της ομάδας.




Δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Ζαχαρίας Σιγανός και Γιάννης Ζορμπάς.


Αναλυτικά:

ΑΤΤΑΛΟΣ - ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 38-50
Δεκάλεπτα: 7-7, 22-29, 32-40, 38-50
Διαιτητές: Μπούκας, Σέλληνας
ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Μπρατσιάκος 10(1), Μιχαηλίδης, Χαλκιάς 9(1), Μανιάς 5(1), Κόκιζας, Μπούα 5(1), Ζορμπάς Λ, Κατσιώλης 2, Βελτσίστας 5(1), Μητρέλος 12, Λουλάσι.