3/2/18

Νίκη... ανόδου για τους άνδρες και ... 16/16!


Ένα ακόμα ντέρμπι κέρδισαν οι άνδρες μας, αυτή την φορά κόντρα στην διεκδικήτρια Λεόντειο και συνέχισαν την ξέφρενη πορεία τους στο πρωτάθλημα, διατηρώντας παράλληλα και το αήττητο με 16 συνεχόμενες νίκες! Πλέον στις 6 αγωνιστικές που απομένουν, χρειάζεται σοβαρότητα και δουλειά, ώστε να μην πάει στράφι η τόσο μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι τώρα.



Το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν στο όριο του φάουλ, καταφέρνοντας να αποσυντονίσουν σε αρκετά διαστήματα την επιθετική λειτουργία της ομάδας μας. Παρόλα αυτά το 31-18 του ημιχρόνου ήταν σημαντικό, με την διαφορά να έχει φτάσει και στους 18 πόντους.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περισσότερο και κατάφερναν να επιστρέφουν από τις διψήφιες διαφορές της Άρτεμις, χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν ουσιαστικά σε κανένα σημείο του αγώνα...



Το τελικό 57-42 είναι απόλυτα δίκαιο, σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, αλλά εμείς θα κρατήσουμε την πάρα πολύ σημαντική νίκη η οποία μας δίνει πλέον σοβαρό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου, που σημαίνει και απευθείας άνοδος!

Δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Γιάννης Ζορμπάς και Σιγανός, ενώ στο δεύτερο 10λεπτο τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Κατσιώλης.

Για ακόμα μία φορά η υποστήριξη των φίλων της ομάδας ήταν σημαντική και έδωσε ώθηση στην προσπάθεια των παιδιών.


Αναλυτικά:

ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ - ΛΕΟΝΤΕΙΟΣ 57-42
Δεκάλεπτα: 23-10, 31-18, 42-32, 57-42
Διαιτητές: Χριστοδουλάκης, Καλαβρός.
ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Μπρατσιάκος 12(1), Μιχαηλίδης, Χαλκιάς 10, Μανιάς 9, Κόκιζας, Μπούα 3, Ζορμπάς Λ, Κατσιώλης 4, Βελτσίτσας 5(1), Μητρέλος 14, Λουλάσι.