26/3/18

''Μαγική'' φιέστα ανόδου!


Με μία ακόμα νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η ανδρική μας ομάδα, η οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα ΑΗΤΤΗΤΗ με 22 συνεχόμενες νίκες! Αντίπαλος η φιλότιμη και νεανική  Νίκη Δροσιάς. 
Η πιο σημαντική ''νίκη'' όμως ήταν η παρουσία του κόσμου, ο οποίος γέμισε κυριολεκτικά το γήπεδο και δημιούργησε μια φανταστική και άκρως μπασκετική ατμόσφαιρα! 








Ο ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ αποδεικνύει ότι έχει μεγάλη δυναμική, την οποία έχει δημιουργήσει ο κόσμος της ομάδας που αποτελείται στο μεγαλύτερο ποσοστό του από τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους γονείς τους! 
Στον σύλλογό μας οι ρόλοι όλων είναι διακριτοί, ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει και πως μπορεί να βοηθήσει και γι αυτό δεν έχουμε προβλήματα σχέσεων και λειτουργίας.

Ο βασικότερος στόχος μας είναι να περνάμε καλά και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον! Αν κάποιες φορές έρχεται και η αγωνιστική επιτυχία, όπως έγινε με το νεοσύστατο ανδρικό μας, τότε είναι καλοδεχούμενη, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα θυσιάσουμε τις αρχές και τις αξίες μας στον βωμό του αποτελέσματος.




Όσο για το παιχνίδι, μάλλον δεν αντέχει σε κριτική καθώς ο αντίπαλος παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστικός, όμως οι παίκτες μας, σεβόμενοι πάντα την ομάδα της Δροσιάς, πρόσφερε θέαμα στον κόσμο, ο οποίος στο τέλος πανηγύρισε με τους παίκτες την μεγάλη φετινή επιτυχία!
Στο ημίχρονο του αγώνα οι ακαδημίες μας έπαιξαν για 10 λεπτά διπλό, κάτω από το ασταμάτητο χειροκρότημα της εξέδρας!




Η ''μαγική'' βραδιά έκλεισε με  φαγοπότι σε γνωστό μαγαζί της περιοχής!






Για την ιστορία:

ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ - ΝΙΚΗ ΔΡ 88-31
Δεκάλεπτα: 30-6, 54-11, 74-23, 88-31
ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Μπρατσιάκος, Σιγανός 6, Ζορμπάς Γ 11(1), Χαλκιάς 7, Μανιάς 15(5), Μιχαηλίδης 8, Μπούα 4, Ζορμπάς Λ 3(1), Κατσιώλης 10(1), Βελτσίστας 9(2), Μητρέλος 11, Λουλάσι.