2/4/18

Πολύτιμες εμπειρίες και χάλκινο μετάλλιο στο final 4!


Πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον αποκόμισε το ανδρικό μας  στο final 4 για τον άτυπο τίτλο του υπερπρωταθλητή της Δ' ΕΣΚΑ, με την συμμετοχή των τεσσάρων κατά τεκμήριο καλύτερων ομάδων της κατηγορίας. 
Ο απολογισμός ήταν μία νίκη και μία ήττα και κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Στο πρώτο ματς με την Εστία Φιλίας η ομάδα παρουσιάστηκε αγχωμένη και παίζοντας άσχημα σε όλο σχεδόν το 40λεπτο, ηττήθηκε με 49-48. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η  διαιτησία η οποία επέτρεψε το υπερβολικά σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων, όμως ακόμα κι έτσι, θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει νικητές αν ήμασταν πιο ψύχραιμοι και με καλύτερες επιλογές στο τέλος. 


Στον μικρό τελικό κόντρα στον δυνατό και γηπεδούχο Αθηναϊκό, τα παιδιά έβγαλαν τον πραγματικό εαυτό τους! Έπαιξαν άμυνα για σεμινάριο και στην επίθεση λειτούργησαν πολύ καλά, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο άνετο 59-38!
Και στα δύο παιχνίδια αξίζει να σταθούμε στους φιλάθλους μας που έδωσαν ισχυρό παρόν ακόμα και μέσα στον Βύρωνα! Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την βοήθειά τους!

Η ομάδα συνεχίζει δυνατά!