22/9/18

Έκαναν την έκπληξη οι άνδρες!



Την έκπληξη έκανε το ανδρικό μας αποκλείοντας την Υπεροχή Εξαρχείων, ομάδα Β' ΕΣΚΑ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, έχοντας ένα σερί 4 νικών στον θεσμό!
Η ομάδα μας έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της και με όπλο την άμυνα επέβαλε τον ρυθμό της, ενώ λειτούργησε αρκετά καλά στα δύσκολα σημεία του αγώνα, όπου οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν!
Σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα στο παιχνίδι μας, όμως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και η συνέχεια αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσα, όπως άλλωστε και όλη η φετινή αγωνιστική σεζόν. 

Πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο κλειστό του Κόκκινου Μύλου,με τους φιλάθλους και των δύο ομάδων να είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, ενώ στις εξέδρες βρέθηκε και γνωστός άσσος του Παναθηναϊκού Νίκος Παππάς!

Από την ομάδα μας δεν αγωνίστηκαν οι Νασόπουλος και Γιάννης Ζορμπάς, με τον πρώτο να επιστρέφει αυτή την εβδομάδα σε κανονικούς ρυθμούς.


Αναλυτικά:

ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ - ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 60-52
Δεκάλεπτα: 22-14, 32-27, 47-40, 60-52
Διαιτητές: Αργυρούδης, Ναστούλης

ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Μπρατσιάκος, Σιγανός, Κορέτας 7(1), Χαλκιάς 13(1), Μανιάς 9(2), Μιχαηλίδης, Μπούα 8, Ζορμπάς Λ, Πέργουλης 6, Κούδας, Μητρέλος 9, Τεπενκιόζης 8(2)