7/11/18

Νίκες για Κορασίδες και Μίνι!



Στην 3η νίκη τους προχώρησε το τμήμα των κορασίδων μας. Παρά της ατυχίες που είχε στην αρχή του πρωταθλήματος  με τον τραυματισμό της Ιωάννας Φρατζεσκου που θα της στοιχίσει όλη την σεζόν (ο σύλλογος της εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση) καθώς και της Ελένης Κολάι, που ευτυχώς επέστρεψε την προηγούμενη αγωνιστική, κατόρθωσε να κάνει μια πολύ καλή πορεία ως τώρα.


Μετά την νίκη με τον Ωρωπό σε ένα δυνατό αγώνα που έληξε 40-38 ακολούθησε και η νίκη με την ομάδα του ΖΑΟΝ στην παράταση με 40-46. Είμαστε πολύ περήφανοι για την ομάδα των κορασίδων μας που παρουσιάζετε άκρως ανταγωνιστική και τα κορίτσια μας παλεύουν σε όλα τα παιχνίδια.

Στην πρώτη τους νίκη προχώρησε και το τμήμα μίνι του συλλόγου μας , που παίρνει για πρώτη φορά στην ιστορία του, στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ.
Παρότι η ομάδα μας απαρτίζεται και από πολλούς μικρότερους αθλητές 2007(τα μίνι είναι 2006), σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι πήραν την νίκη απέναντι στην ομάδα του Ιωνικού Ν.Φιλαδελφείας με 21-33.Το ματς ήταν αμφίρροπο για 4 οκτάλεπτα, αλλά στο τελευταίο ανεβάσαμε ρυθμούς και φτάσαμε άνετα στην νίκη.

Δεν τα κατάφεραν τα τμήματα του εφηβικού μας απέναντι στην δυνατή ομάδα του ΆΡΗ ΠΕΤΡΟΎΠΟΛΗΣ και του παιδικού μας απέναντι στη επίσης δυνατή ομάδα του Αχιλλέα.
Θετικές εντυπώσεις άφησε το τμήμα junior A’ στον αγώνα τουρνουά, απέναντι στον ΆΡΗ ΙΛΙΟΥ.
Στόχος των τμημάτων υποδομών μας δεν είναι ο σκληρός πρωταθλητισμός, αλλά η προσπάθεια  για το καλύτερο, η παραγωγή παικτών με ήθος, που να συνάδουν με τις αρχές που πρεσβεύει η ομάδα μας.