23/1/19

Νίκες για Εφήβους και Μίνι!




Την 5η νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ομάδα του εφηβικού μας με 63-60 απέναντι στην ομάδα της Γκραβας. Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι , κερδίσαμε την μάχη μέσα στην ρακέτα και σε συνδυασμό με την μεγάλη ευστοχία , αυτήν την φορά στις βολές  ,φτάσαμε στην νίκη.
Η ομάδα μας πάλι παρατάχθηκε με πολλές απουσίες λόγω του γνωστού προβλήματος με τους φοιτητές μας εκτός Αθηνών. Πάλεψε με 7 παίκτες όμως παλικαρίσια.


Νίκη και για το τμήμα του μίνι, με 35-32,απέναντι στην ομάδα του Ιωνικού Ν.Φιλαδελφείας, μετά από ανατροπή. Τα μίνι μας συνεχίζουν την καλή προσπάθεια, βελτιώνονται συνεχώς και σίγουρα το μέλλον τους ανήκει!

Την ήττα γνώρισε το παιδικό μας τμήμα με 66-73 από τον Άτταλο, όμως θα κρατήσουμε την εξαιρετική εμφάνιση.Το παιχνίδι ξεκίνησε ονειρικά, με την ομάδα μας να προηγείται σταθερά  σε όλο το ημίχρονο, σπάζοντας υποδειγματικά το press των αντιπάλων. Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Αττάλου κατάφερε να μειώσει την διαφορά των 10 πόντων και να προηγηθεί. Με 2ο ξέσπασμα η ομάδα μας πήρε ξανά διαφορά 14 πόντων. Η κούραση του 4ου δεκαλέπτου σε συνδυασμό με την αποβολή του Τσανικωφ με 5ο φάουλ στέρησαν από την ομάδα μας την νίκη που σίγουρα την αξίζαμε. Το παιδικό μας όμως έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου, αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι στον 1ο γύρο είχαμε ηττηθεί από την συγκεκριμένη ομάδα με διαφορά  38 πόντων.
Η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού ήταν εξαιρετική, με πολύ κόσμο να παρακολουθεί το παιχνίδι και να χειροκροτεί όλους στο τέλος.