23/3/19

Πήραν το ντέρμπι ανόδου οι άνδρες!



Με εμφανή αγωνιστική ανωτερότητα και με το τελικό σκορ να αδικεί την ομάδα μας, οι άνδρες νίκησαν στο ντέρμπι ανόδου τον Αγ. Στέφανο και βρίσκονται με το ένα πόδι στην Β' ΕΣΚΑ καθώς πλέον στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια χρειάζονται μια νίκη για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την μεγάλη άνοδο!



Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να παίζουν αναγνωριστικά, όμως η 2η και η 3η περίοδος ανήκουν αποκλειστικά στην ομάδα μας η οποία έφτασε την διαφορά ακόμα και στο +22.
Στην 4η περίοδο ο Οίον έκανε την αντεπίθεσή του και βάζοντας κάποια πολύ μεγάλα σουτ επέστρεψε στο παιχνίδι. Εκεί όμως η ψυχραιμία και η ευστοχία στις ελεύθερες βολές έδωσαν στην ομάδα μας την μεγάλη νίκη, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ η παρουσία του κόσμου μας, ο οποίος γέμισε το κλειστό του Κόκκινου Μύλου και έδωσε ''φτερά'' στα πόδια των παικτών μας!

Όπως γίνεται πάντα μετά τα παιχνίδια, παίκτες προπονητές και φίλαθλοι έφαγαν όλοι μαζί σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής, απαλλαγμένοι από την ένταση του μεγάλου αγώνα.




Αναλυτικά:

ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ - ΟΙΟΝ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 72-68
Δεκάλεπτα: 15-11, 38-28, 57-42,72-68
Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος, Τσολάκος

ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Νασόπουλος 22(2), Σιγανός, Ντάσης, Χαλκιάς 11(1), Μανιάς 9(3), Μητσόπουλος, Μπούα 2, Ζορμπάς Λ 2, Πέργουλης 10, Πανταζής, Μητρέλος 4, Τεπενκιόζης 12(2)