25/4/19

1ο Πασχαλινό Πρόγραμμα Ατομικής Βελτίωσης του ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Πασχαλινό πρόγραμμα Ατομικής Βελτίωσης στον σύλλογό μας με πλήθος παιδιών να γεμίζει το κλειστό ''Μπάμπης Χολίδης'' . Οι μικροί αθλητές μας για 3 συνεχόμενες ημέρες, είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν και να βελτιώσουν την ατομική τεχνική τους και την προσαρμογή τους στις επιθετικές και αμυντικές συνεργασίες, ενώ όλοι συμμετείχαν καθημερινά σε διαγωνιστικά παιχνίδια σουτ και ελευθέρων βολών.

Υπεύθυνη του προγράμματος ήταν η coach Καλαϊτζάκη, με τον coach Δεσποτάκη να έχει την εποπτεία των προπονήσεων και τους προπονητές  Λάμπρο Ζορμπά, Χριστίνα Ναυροτζίδου και Μάριο Τεπενκιόζη να δίνουν τοκ καλύτερο εαυτό τους στους προπονητικούς σταθμούς που είχαν αναλάβει.

Η ομάδα μας φροντίζει για την βελτίωση των αθλητών της και στο 1ο Πασχαλινό Πρόγραμμα Ατομικής Βελτίωσης ήρθε να συμπληρώσει το αντίστοιχο  1ο Χριστουγεννιάτικο Πρόγραμμα Βελτίωσης του Σουτ για τους αθλητές μας, όπου λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.