16/4/19

Επιτυχημένος ο ετήσιος χορός του ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ


Ο ετήσιος χορός του συλλόγου μας που συνδυάστηκε και με την 2η συνεχόμενη άνοδο του ανδρικού μας, είχε απόλυτη επιτυχία! Την Κυριακή το μεσημέρι, σε γνωστό μαγαζί των Αχαρνών, έγινε ένα γλέντι άνευ προηγουμένου, με μικρούς και μεγάλους να διασκεδάζουν με την ψυχή τους!
Η εκδήλωση ξεκίνησε σε χαμηλούς τόνους με καλό φαγητό, ποτό και αρκετή κουβέντα, όμως με την εμφάνιση του DJ Μιχάλη το κέφι άναψε και το μαγαζί κυριολεκτικά σηκώθηκε στο πόδι!
Με μουσική πανδαισία για όλα τα γούστα, μικροί και μεγάλοι χόρευαν ασταμάτητα στην πίστα και πάνω στα τραπέζια, δημιουργώντας μια καταπληκτική ατμόσφαιρα! Δεν έμεινε κανείς παραπονεμένος και όλοι στο τέλος φύγαμε ''γεμάτοι'' από χαρά και ικανοποίηση!




Για άλλη μια φορά ο ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ απέδειξε ότι είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και πάντα προτεραιότητά μας θα είναι να περνάμε καλά και να απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε, είτε μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, είτε έξω από αυτές.




Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο που παρευρέθηκε στον χορό. Ευχαριστούμε επίσης για την στήριξη της λαχειοφόρου αγοράς.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω υποψηφίους δημάρχους των Αχαρνών και τους συνεργάτες τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, που στήριξαν την εκδήλωσή μας και κάποιοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον σύλλογό μας και να μάθουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε:
Τον κ. Θεόφιλο Αφουξενίδη, τον κ. Πέτρο Βαρελά, τον κ. Σπύρο Βρεττό, τον κ. Χάρη Δαμάσκο καθώς και τον νυν δήμαρχο κ. Γιάννη Κασσαβό.

Η βοήθεια όλων είναι πολύ σημαντική για το επόμενο βήμα του ανδρικού μας καθώς και για την ενίσχυση των αθλητικών υποδομών των ακαδημιών μας. 
Θέλουμε να πιστεύουμε  λοιπόν ότι ήρθε η ώρα να δούμε πράξεις και να μην περιοριστούμε και πάλι στα λόγια. Άλλωστε δεν υπάρχουν πλέον τα περιθώρια για κάτι διαφορετικό...!!!




                         




Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ